Last news in Fakti

12 Януари, 2024 07:49 1 601 5

Шакира Бардес вярва, че ако някой я заговори, това ще са най-хубавите 10 минути в живота му

  • младо момиче-
  • нарцистичен-
  • шакира бардес

Тя не намира нищо нередно в това човек да е нарцистичен

Шакира Бардес вярва, че ако някой я заговори, това ще са най-хубавите 10 минути в живота му - 1
Снимкa: Shutterstock

Младо момиче на име Шакира Бардес разбуни духовете в социалните мрежи, след като разказа на последователите си в ТикТок за т.нар. „комплекс на главното действащо лице“.

„Това е, когато някой ни кара да се чувстваме специални, но само на хартия, защото в действителност изобщо не ни възприема по този начин. Лично аз това го изпитвам цял живот. Умът ми не може да приеме, че аз не мога да бъда специална. Ако някое момче дойде и ме заговори и след това каже, че е изкарал най-хубавите 10 минути от живота си в моята компания, определено ще му повярвам“, разсъждава тя.

@chira.bardez

♬ sonido original - Shakira Bardez

Тя не намира нищо нередно в това човек да е нарцистичен и съветва хората, които са такива, да „не се отклоняват от този път“.

Повечето от потребителите обаче не са съгласни с тезата ѝ, изтъквайки, че човек трябва да бъде по-смирен и по-скромен в живота, както и да не се възприема за центъра на Вселената. Други коментиращи пък отдават начина ѝ на мислене на младостта ѝ, пише novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Човек без фейсбук

    6 0 Отговор
    Социалните мрежи създават подобни кифли а те не създават нищо.

    Коментиран от #3

  • 3 Точно

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Човек без фейсбук":

    с корекция. Създават себеподобни кифли и когато разберат, че светът не се върти около тях, следват драмите. А нарцисизмът си е тежко психично заболяване.
  • 4 Бойко

    0 0 Отговор
    явно върти тръби през тия 10 минути за да е толкова уверена ,че действа като "нещо хубаво"
    Защото кудкудякане на квачка няма как да е нещо хубаво. Остава само това. Да ми врътне една и ще кажа така ли е наистина.
  • 5 Да внимава

    1 0 Отговор
    Вижте социалните мрежи до колко промиват мозъка на поддалите се индивиди като това същество.
    Реално виждам долен боклук, пластмасов, изкуственяшки, с мнооого грозна отблъскваща джука, от вида на който ми избива агресия. 10 минути с нея ще й костват живота най-вероятно.