Last news in Fakti

30 Декември, 2013 11:31 12 307 7

Десислава често плаче и мечтае само за любов

  • десислава-
  • певица

Най-голямата сила на жените е чувствителността, смята певицата

Певицата Десислава представи последната си песен „Грим по дланите” в ефира на бТВ. „Мисля си, че много жени ще намерят по нещичко за себе си в тази песен, включително и аз”, заяви тя и призна, че много често плаче. „Ако нещо не е както съм си го представяла в моята глава, го преживявам и плача. Много съм чувствителна!” – сподели тя.

„Най-голямата сила на жените е чувствителността, а на мъжете – гордостта. Затова ние, жените, трябва да оценяваме мъжката гордост, а вие, мъжете – нашата чувствителност!”, обясни Десислава.

Между Десислава и ММА боеца Светлозар Савов всичко е наред: „Зарко казва, че съм по-хубава без грим, отколкото с грим!” – откровено заяви Десислава. Тя каза, че човек колкото повече узрява, толкова по-скромни, по-земни и по-реални стават мечтите му. За нея най-важното е „да сме живи и здрави и да има на кого да даваш любовта си и кой да те обича”.

Деси разкри предишна нейна мечта – за собствен дом. „Детството ми беше особено.... Живяла съм на страшно много места и никога не съм имала онази собствена стая със своето детско легло... В Пловдив купих собствено жилище и затова имам някакъв сантимент към този град, въпреки че не ми е роден.”

Изпълнителката заяви, че най-голямата промяна през изминалата 2013 година за нея е преместването със сина й Майки в София. „Най-голямата промяна, но не най-хубавата!” Тя обясни, че все още им е трудно да се адаптират, но се стараят и вече влизат в час със задръстванията и напрежението в столицата: „Научихме се да псуваме повече по светофарите” – пошегува се гласовитата певица.

В навечерието на Нова година Десислава ще е на работа в Банско, но в първите дни на 2014 предвижда няколко дни за кратка почивка с най-близките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недко Чемишев

    0 2 Отговор
  • 2 Stone Kold

    0 2 Отговор
    пла4е ама не за любов а за пари и вели4ие
  • 3 maratoneca .

    0 2 Отговор
    Ако е само за любов,много лесно мога да осъществя мечтите и!
  • 4 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 5 Vasil Stoev

    0 1 Отговор
    А нещо за мъжете няма ли да има,като "Червило по к....ла."
  • 6 Ото Скорцени

    1 1 Отговор
    "Реве за у." казват на село.

    Коментиран от #7

  • 7 Петър Петров

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ото Скорцени":

    Най точно казано