Last news in Fakti

18 Януари, 2024 10:47 1 705 6

Лепа Брена разпродава имущество за милиони в САЩ

  • лепа брена-
  • имущество-
  • дългове-
  • сащ-
  • разпродава

Твърди се, че семейството на певицата има дългове от 2 000 000 долара към банката във Флорида

Лепа Брена разпродава имущество за над 17 000 000 евро в САЩ. Суперскъпата ѝ вила зад океана е на тезгяха и търси нов собственик, става ясно от публикация в Imperijal.net, предава "Телеграф".

През 2010 г. Лепа Брена и Боба Живойнович купуват едноетажна къща в щата Флорида, в Маями, точно на брега на морето, където редовно отсядат, когато летят до Америка.

Покупката е станала с кредит от ВАС Florida Bank. На адреса им във Флорида се води и общата компания на Боба и Брена, върху която са прехвърлили собствеността на вилата.

От справка, направена от медията, става ясно, че семейство Живойнович имат и непогасени дългове от 2 000 000 долара към банката, отпуснала кредита.

Сега обаче при продажбата са решили да оставят нещо и на децата си, като на всяко от тях са отделили по 3% от стойността на фирмата, собственик на луксозния дом в залива Бискейн.

Брена прави цялостна реконструкция на тази сграда, която е завършена през 2023 г., така че скромното задокеанско семейно гнездо се превръща в суперскъпа многоетажна вила.

Докато мама и татко се опитват да закърпят финансовото положение, малкият им наследник Виктор яко пръска пачки по първа класа в самолетите, луксозни закуски и скъпи коли.

Топли-топли кадри от полетя му до Флорида преди броени часове светнаха в профила му в Instagram.

Известно е, че Виктор Живойнович е много активен в Instagram и често споделя снимки и видеоклипове от личния си живот с последователите си.

От публикацията му се вижда, че се е разположил в първа класа на самолета, където му е сервирана скъпарска закуска с шампанско. Дългият полет до Щатите е гарниран с поредица от филми, на които младият наследник на Брена се наслаждава с чаша в ръка.

"Вчера ме нямаше, защото тази сутрин пристигнах от Америка за концерт“, написа той в мрежата.

Известно е, че младежът отдавна си изкарва парите сам, а и родителите му са заможни, но Виктор не робува на скъпи маркови дрехи. Затова често се вижда в семпли и достъпни тоалети. Затова пък си пада по луксозни бързи автомобили, като последната му "бегачка“ на стойност 150 000 евро.

Както се казва: има пари – плаща си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПоКУРко

    3 6 Отговор
    Мисирки мамини, само часовника и обувките му струват повече отколкото Вие ще изкарате за 10 години преписване и словоблудство!

    Коментиран от #5

  • 2 Ломския

    7 1 Отговор
    Фахрета Яхич............майка Ифета Яхич......баща Ебид Яхич колко да е Лепа на 63г.
  • 3 122333

    5 5 Отговор
    нормалните бягат от запада

    Коментиран от #4

  • 4 ми оди си в

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "122333":

    мадърраша гьотлак
  • 5 Лошото е,че...

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПоКУРко":

    Падането от високо много боли,почти смъртоносно...балканска му работа
  • 6 Димчи

    1 1 Отговор
    Обувки Valentino сигурни струват 15 лева иначе не робува на марки 😂🤣😂🤣😂