Last news in Fakti

18 Януари, 2024 12:12 1 803 5

Мъж уби с фруктиера майката на гаджето си, осъдиха дъщерята на 26 години затвор ВИДЕО

  • бали-
  • убийство-
  • затвор-
  • чикаго

Хедър Мак искала да се добере до доверителен фонд от 1,5 млн. долара

Американка, признала се за виновна за съучастие в убийството на майка си по време на луксозна ваканция в Бали, беше осъдена в Чикаго на 26 години затвор, предаде Асошиейтед прес.

Хедър Мак и приятеля ѝ Томи Шефър убили Шийла фон Уиз-Мак през 2014 г., за да може дъщерята да получи достъп до доверителен фонд от 1,5 млн. долара.. Тогава 18-годишната и бременна Хедър запушила устата на майка си, докато Томи удрял Уиз-Мак с фруктиера с плодове в хотелска стая. След това убийците напъхали мъртвото тяло на жената в куфар.

Преди да бъде прочетена присъдата ѝ, Мак се извини на братята и сестрите на майка си през сълзи.

“Майка ми ми липсва и я обичам.”, заяви тя пред съдиите. 6-годишната ѝ дъщеря не желае да разговаря с нея, откакто научила за убийството.

Мак, която живеела с майка си в предградието на Чикаго, е излежала седем години от 10-годишната си присъда в Индонезия от 2015 г. за съучастничество в убийството и е депортирана в САЩ през 2021 г..

Томи Шефър излежава 18-годишна присъда в Индонезия по същия случай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винкело

    0 5 Отговор
    Излиза, че са я осъдили два пъти за едно и също престъпление?

    Коментиран от #4

  • 2 Хубави хора

    11 6 Отговор
    Са това американците - вижда се как демокрацията ги е направила добри, човечни, морални! А у нас преди демокрацията, човек едно масово убийство не можеше да види, една стрелба в училище, едно разчленяване на труп… Дааа, късно дойде при нас демокрацията, бавно напредваме. Абе, прости сме си! Но с нивите управляващи рязко засилихме напредъка,

    Коментиран от #5

  • 3 Нека да пиша

    1 6 Отговор
    Туй е тази народност като Ваня Григорова, живеят в махалата.
  • 4 баба

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Винкело":

    Излиза, че четеш по диагонал.
  • 5 ДАНС

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хубави хора":

    Нямаше убийства, само един генерал влезе с танкове в циг.махала в Сливен, заради бруталното убийство на племенника му!!! Доста българи изчезваха и никой не обясняваше защо и къде, защото беше строго забранен коментара относно властта!!! Наркотици ползваха само богатите и правоимащите, с сега е епидемия особено край морето и в големите градове.