Last news in Fakti

19 Януари, 2024 09:41 2 767 5

Дичо обясни защо се е разделил с Диляна Попова и как е свалил 40 кг

  • дичо-
  • д-2-
  • диляна попова-
  • отслабнал

"Тя много пътуваше, постоянно я нямаше", казва солистът на Д-2

"Преди години ми откриха някаква салмонелна бактерия. Доста време лекарите се мъчеха да я диагностицират. Накрая един ирисолог успя."

Това призна наскоро фронтменът на Д-2 Дичо. Култовият музикант празнува 50-ия си рожден ден в края на миналата година и направи публична равносметка на живота и кариерата си. Заради мистериозната бактерия популярният музикант смъкнал цели 40 кила.

"Наложи се една година да не ям месо, за да изчезне бактерията от организма ми. Впоследствие не можах да се върна към мръвките и си останах вегетарианец", повдига завесата над влошеното си преди време здраве бившето гадже на моделката и актриса Диляна Попова.

Днес обаче изпълнителят на "Ледено момиче" "рапортува", че е в прекрасна кондиция. "Спортувам, всяка сутрин правя коремни преси, за да изглеждам добре. Ходя и редовно в боксовата зала. Пия гел от алое вера и се чувствам отлично", хвали се Дичо.

Бившият любим и на две други известни българки - Ивет Лалова и Галя Литова, за първи път разкрива и причината за раздялата си с Диляна Попова. "Тя много пътуваше, постоянно я нямаше", казва солистът на Д-2. А както е казал народът, далеч от очите, далеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил приятелските си отношения с ексдамите на сърцето си, предаде hotnews.bg.

Източник: www.marica.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    11 2 Отговор
    Кураж и Успехи Дичо
  • 2 Сила

    17 1 Отговор
    Дичо е 1 метър и 55 сантиметра висок...... Ако е свалил 40 кила не мога да си представя как се е придвижвал преди това?!?
  • 3 Пич

    14 5 Отговор
    Истината е , че Дичо не е мъж , за Диляна Попова !!!
  • 4 Да,да

    1 1 Отговор
    Трудно е с Мис Гулянци.
  • 5 Кадир

    4 0 Отговор
    Не Дичо, само с викане не става и да се правиш на шут. Такава жена просто не е била за теб и толкова. Не й стигаш във всяко отношение. Този беше най-големия мрънкалник по едно време, че по радиото не му пускали бозите. Не вади нови песни, ама иска да цоца от авторски права за 100г напред.