Last news in Fakti

22 Януари, 2024 10:15 1 001 5

Арестуваха мъж, опитал да влезе в къща на Тейлър Суифт (СНИМКА)

  • тейлър суифт-
  • къща-
  • арест-
  • мъж-
  • ню йорк

Полицията е реагирала на сигнал, подаден на телефон 911

Арестуваха мъж, опитал да влезе в къща на Тейлър Суифт (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нюйоркската полиция е арестувала мъж, който се опитал да влезе в жилището на певицата Тейлър Суифт в Трайбека, в Манхатън, съобщи Ти Си Ей/ДПА, предава БТА.

Полицията е реагирала на сигнал, подаден на телефон 911. Сигналът бил за нарушение на обществения ред на улица "Франклин". Заподозрян, чието име не се посочва, се опитал да влезе в къщата на Тейлър Суифт, съобщиха за "Дейли нюз" източници от силите на реда. След като са проверили досиетата, полицаите са арестували мъжа за това, че не се е отзовал на призовки за нарушаване на реда, издадени в Бруклин през 2017 г., казаха полицейските източници. В събота вечерта не беше ясно дали задържаният ще бъде обвинен за опит да проникне в дома на певицата.

Регистрирани са множество опити на почитатели и нападатели да стигнат до Суифт в дома ѝ в Манхатън. През юли 2022 г. 35-годишният Джошуа Крисчън от Бруклин крещял по интеркома на жилището на певицата, че "ще я нарани, ако двамата не се съберат", каза източник от полицията. При друг инцидент от януари 2022 г.

Морган Манк, който шофирал пиян, блъснал автомобила си в къщата на Суифт и заявил, че няма да напусне мястото, докато не се срещне с певицата. Мъже са се опитвали да проникнат в дома на Суифт в поне още три случая през 2016 г., 2019 г. и 2021 г. Правени са опити за проникване и в други жилища на певицата, сред които имотите ѝ в Бевърли Хилс и на Роуд Айлънд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мелония

    5 0 Отговор
    Вместо да го покани да я клати тая е свикнала милиционерите
  • 2 патето Яки

    2 0 Отговор
    Ако ме покани няма да се дърпам да я проникна в къщичката и.
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Явно не е бил ФИНАНСОВО красив !
  • 4 Кънчо

    0 0 Отговор
    И аз много бих искал да вляза в Тейлър Суифт!
  • 5 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор
    ЕДНА ПЕСЕН НЕ може да се заповмни на тяь суифт, как ги взе тия грамита? толкова безлична певица.