Last news in Fakti

23 Януари, 2024 14:29 13 761 9

София Вергара откровено за развода с Джо Манганиело: Той е млад, а аз не исках да съм стара майка!

  • софия вергара-
  • джо манганиело-
  • развод-
  • брак-
  • деца-
  • семейство-
  • причина за развод-
  • раздяла

Актрисата най-накрая проговори за истинските причини за разпада на брака ѝ

София Вергара откровено за развода с Джо Манганиело: Той е млад, а аз не исках да съм стара майка! - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

51-годишната актриса София Вергара призна, че се е разделила с “по-младия си съпруг” Джо Манганиело, защото така и не се разбрали за това дали ще имат деца.

Звездата от „Модерно семейство“ шокира феновете, когато тя и 47-годишният Джо обявиха миналата година че се разделят след седем години брак. В изявление те казаха, че това е било „трудно решение”, но по онова време те отказаха да коментират причината за техния изненадващ развод.

В ново интервю за испанския вестник El Pais София откровено обсъди разпадането на брака си със звездата от "Професия стриптизьор" и посочи децата като причина да се разделят.

“Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад - той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка”, обясни тя. “Чувствам, че не е честно спрямо бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен.”

Колумбийската актриса вече е майка на син Маноло, на 32 години, който споделя с бившия си съпруг Джо Гонзалес, и призна, че е “готова да бъде баба”, но не и отново да ражда. София също настоя, че би започнала да излиза по срещи отново, само ако бъдещият ѝ партньор „има собствени деца”.

Тя каза, че това е „естественият ред на нещата“ и откровено сподели, че е „почти в менопауза“. София също се пошегува, че когато синът ѝ Маноло стане баща, той може да “донесе бебето при мен за известно време и след това ще му го върна и ще продължа живота си.”

София Вергара и Джо Манганиело започнаха да се срещат за първи път през 2014 г. Джо впоследствие сподели, че София има резерви относно разликата във възрастта им, които адресирала на първата им среща. “На първата ни среща тя ми посочи всички причини, поради които никога няма да се получи. Например, ‘Ти си твърде млад, ти си актьор, ти си това, ти си онова’ и тя просто го правеше, за да чуе себе си да го казва. Тя се опитваше да се разубеди да не продължим,” каза той пред Haute Living през 2015 г.

Звездата от „Истинска кръв“ предложи брак на София след само шест месеца връзка и двойката сключи брак на пищна церемония в Палм Бийч, Флорида, с около 350 гости. Малко преди да си разменят клетвите, София разкри в интервю за Cosmo for Latinas, че децата „не са приоритет в живота ни“, но ще бъдем „много щастливи“; ако трябва да създадат собствено семейство.

Откакто обявиха, че се разделят през юли миналата година, София беше видяна на поредица от срещи с ортопедичния хирург Джъстин Салиман. Междувременно Джо се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, след като според съобщенията са се запознали на парти през септември миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 странно

    13 0 Отговор
    Не можахте ли да изясните този въпрос преди брака?
  • 2 ХАХАХА

    9 8 Отговор
    Ако е истина браво на актрисата и жена София Вергара!

    Коментиран от #4

  • 3 Синан Ф

    3 4 Отговор
    Маджик Майк ми е любимият филм, а Джо е расов жребец и любим мой актьор.
    Имам негов плакат над леглото си.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сякаш не ги знаеме тия

    8 5 Отговор
    100 % причината е парична
  • 6 миролюб бенатов

    3 0 Отговор
    ох наборче, аз съм свободен
  • 7 Любопитен

    2 0 Отговор
    Една такава двойка у БГ, неизвестни, но тя по-възрастна от него със 7 години и с дете в 10 клас... а той залюхан и смотан, може би ще му вземе имотите?! /той няма деца/ Предстои да видим.
    Пък тука причината е ясна - кинтите
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Доли

    0 0 Отговор
    още става парантийката