Last news in Fakti

23 Януари, 2024 12:45 3 369 2

Пълнолуние на 25 януари - кои зодии ще засегне най-много?

  • пълнолуние-
  • 25 януари-
  • зодии-
  • телец-
  • лъв-
  • скорпион-
  • водолей

Януарското пълнолуние в Лъв е известно още като Вълчата луна

Пълнолуние на 25 януари - кои зодии ще засегне най-много? - 1
Снимка: Shutterstock

Януарското пълнолуние в Лъв през 2024 г. е известно още като Вълчата луна. Всички ще бъдат по-малко заинтересовани да запазят вратите на своите ексцентричности – особено следните зодиакални знаци.

Ето кои зодии са най-силно засегнати от първото пълнолуние за годината. Това е така, защото те са най-постоянни в себеизразяването си, независимо дали то се приема добре от околните.

Телец

В центъра на вниманието ви, по време на пълнолунието в Лъв на 25 януари, е вашият дом. За вас състоянието на жилището ви е пряко свързано с вашата идентичност, така че на този ден ще искате да се уверите, че домът ви отговаря на вашите стандарти. Пребоядисайте, поканете приятелки на женска вечер – каквото и да направите, ще искате да се насладите на топлината, която предлага вътрешният ви свят.

Лъв

Пълнолунието в Лъв във вашия първи дом ще освети желанието ви да бъдете забелязани и признати за най-автентичните аспекти на вашата личност. Откакто започна сезонът на Водолея, вероятно сте насочили повече усилия към взаимоотношенията с околните. На този ден желанието ви да бъдете признати от другите ще бъде изключително засилено. Изложете на показ своите дарби!

Скорпион

Луната ще обърне внимание на настоящите ви професионални постижения, като изведе на преден план лидерските ви способности – по-специално в кариерата. Макар че обикновено ви е много по-удобно да се държите настрана, в този ден няма да бъде така. Независимо дали приключвате дългосрочен проект, или не, ще почувствате, че това е всичко, което сте искали от призванието си.

Водолей

По време на пълнолунието в Лъв ще се фокусирате върху утвърждаването, което жадувате да получите в отношенията с партньора. На 25 януари връзките, които ви карат да се чувствате обичани и ценени, ще бъдат осветени, напомняйки ви за важната роля, която имат в живота ви. По това време ще искате да се обградите с хора, които изразяват обичта си към вас. Макар че, външното утвърждаване обикновено не е ваш приоритет, няма нищо лошо в това да искате да се чувствате желани.

Източник: ladyzone.bg


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.