3 Януари, 2014 13:58 1 561 0

"България търси талант" започва издирването на даровити българи

  • българия търси талант-
  • кастинг-
  • талант

На 8 януари стартира обиколката на 8 големи града

От следващата седмица започват предварителните кастинги за третия сезон на шоуто „България търси талант”, съобщава бТВ.

На 8 януари стартира обиколката на 8 големи града, където кандидатите за участие ще покажат таланта си и ще се борят да влязат в шоуто, което се завръща в телевизионния ефир през тази пролет.

Сред записалите се до този момент за участие в предварителните кастинги има хора с различни умения. Сред претендентите за титлата „Талант на България” са музиканти, изпълняващи мелодии със зъбите си, любители на високото напрежение, които използват телата си като „проводник” на 220 V ток, дете на 6 години, което има необикновени лингвистични способности и много други.

За сега превес имат представящите различни етюди, акробатични номера и певците. Не са малко и желаещите да представят силови номера, както и умения в стенд ъп комедиите, рисуването и паранормалните „комуникации”. Някои от кандидатите обещават да поставят рекорди, достойни за Гинес, а кандидати като Митьо Крика, който взе участие през 2012г. в „Britain’s Got Talent” и ромският рапър Димитър Андонов Якудзата, обещават невиждани от зрителите изпълнения.

Прослушванията започват от 9:00 часа на 8 и 9 януари 2014г. успоредно в градовете Враца (в х-л „Хемус” на площад „Христо Ботев” 1), Благоевград (в х-л „Алфа” на ул. „Кукуш” 7), Русе (в х-л „Рига” на бул. „Придунавски” 22) и Велико Търново (в х-л „Конкорд” на ул. „Цанко Церковски” 14).

На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна (в х-л „Аква” на ул. „Девня” 12), Бургас (в х-л „Аква” в ж.к. Лазур, бул. „Демокрация”), Пловдив (в х-л „Метропол” на бул. „България” 7) и София ( в Бизнес център „Витоша”, студиен комплекс bTV на бул. „Черни връх” 47). В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари.

Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили предварително информация за себе си, както и кратко описание на уникалния си талант на имейла на предаването. Дори да има кандидати, които не са успели да се запишат навреме, екипът на шоуто има готовност да ги посрещне на място и да ги включи в програмата на предварителните кастинги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА