Last news in Fakti

26 Януари, 2024 11:19 2 288 7

Участничка от първи сезон на "Ергенът" е бременна от кикбоксьор

  • вероника илиева-
  • ергенът-
  • бременна-
  • кикбоксьор-
  • плеймейтка

Плеймейтката Вероника Илиева мечтае за дъщеричка

Плеймейтката и участничка в първия сезон на "Ергенът" Вероника Илиева е бременна!

Инструкторката по аеробика е заченала наскоро и е в първите месеци на своята бременност. Бъдещият татко е бивш кикбоксьор, чието име родената във Велико Търново красавица, паднала на шпагат пред първия телевизионен ерген Виктор Стоянов, пази в тайна.

"Надяваме се бебето да бъде момиче, но се надяваме и на близнаци. Сватба ще има, но късно есента и ще бъдат поканени само приятели, които са били до мен през всички трудности и близките на годеника ми. С приятеля ми сме заедно от една година и той държи на дискретността", сподели пред "България Днес" участничката в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2019-а.

Специално за вестника доскорошната ергенка показа бременното си коремче. И то със снимка от офиса на попфолк телевизията, в която работи.

След участието на Вероника и елиминация в "Ергенът" шефът на музикалната телевизия DSTV я кани да води музикалната зона за поздрави и самото предаване. Вероника е категорична, че ще работи и спортува по време на цялата бременност и чак в нейния край ще се отдаде на заслужена почивка в очакване на първата си рожба. А за помощ танцьорката разчита на своята майка, която е плътно до нея и я подкрепя.

Вероника е от Велико Търново, живее в София, но израства в Гърция. Оттам е и привързаността ѝ към гръцката кухня. Учила е първо в градчето Никити на Халкидики, където мечтае още веднъж да се върне, а по-късно отпътува за Атина, където учи хармония и козметология.

Има интереси в областта на здравословното хранене, естетика и натурална козметика. Затова следващата стъпка пред нея е диетологията.

След 10 години възнамерява да има клиника за момичета с хранителни разстройства, тъй като самата тя е имала подобен проблем в миналото.

Плеймейтката е инструктор по аеробика от дълги години и спортът за нея е начин на живот. Мечтае за поне три деца и е категорично против еднополовите връзки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пази Боже децата на България

    13 0 Отговор
    от прости родители и збърканата дърбава, амин
  • 2 Интересно

    16 0 Отговор
    мислехме , че ще е от професор
  • 3 който гледа dstv

    11 0 Отговор
    на тая доста и хлопа дъската
  • 4 Е от кой

    10 1 Отговор
    Да е бременна
    Гьон суратите се привличат
  • 5 Виктор Стоянов

    9 0 Отговор
    Кой я знае тая коя е ? Поне новината е хубава !
  • 6 Да,да

    1 1 Отговор
    В Никити е пълно със зелени от търновско и казанлъшко.
  • 7 Сеирджията

    4 0 Отговор
    Аз мислех, че ще забременее от нобелов лауреат или поне от член-кореспондент при БАН... бъзикам се , съвсем очаквано е миндила да се хване с кретен. И да иска нещо друго няма как да стане.