Last news in Fakti

29 Януари, 2024 14:58 1 333 3

Хенри Кавил ще е новият "Шотландски боец"

  • хенри кавил-
  • шотландски боец-
  • кристофър ламбърт-
  • шон конъри-
  • актьор

Британският актьор ще последва стъпките на Кристофър Ламбърт и Шон Конъри

Хенри Кавил ще е новият "Шотландски боец" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Хенри Кавил, един от най-популярните актьори в момента, който съвсем скоро ще гледаме по кината в "Аргайл", режисиран от Матю Вон. По повод промоцията на "Аргайл", Кавил успя да говори с различни медии като Collider, подчертавайки, че той ще участва в очакваното рестартиране на "Шотландски боец": “Има много работа за вършене от моя страна. Това ще бъде сериозно пътуване, уверявам ви”.

Без да дава твърде много информация за филма, Хенри Кавил категорично потвърждава ролята си в очакваното завръщане на легендарна сага от 80-те, за която ще трябва да тренира интензивно. Той ще се заеме с легендарна роля, която ще му припомни работата с меча, научена по времето на снимките на "Вещерът".

”Обучението е на път да започне сериозно. Това ще бъде много дълъг тренировъчен процес и аз съм много развълнуван да го започна. Само това мога да ви кажа в момента. Искам да пазя всичко в тайна възможно най-дълго.”, категоричен е бившият Супермен.

Хенри Кавил призна, че е голям фен на сагата: „Фен съм на "Шотландски боец" от дете. Гмуркам се на дълбоко във франчайз, който разказва удивителни истории с всички налични инструменти, това ще превърне това в приключение, което аз (и надявам се всички вие) никога няма да забравя.”

Завръщането на класики от миналото е константа във филмовата индустрия от десетилетия, а сега преживяваме момент, в който великите произведения, които ни съпътстваха през 80-те и 90-те, отново са на мода. ‘Шотландски боец’ е добър пример за легендарна сага с участието на двама актьори от ранга на Кристофър Ламбърт и Шон Конъри, чието завръщане ще се очаква да бъде блокбъстър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.