Last news in Fakti

7 Януари, 2014 06:30 4 954 3

Какво ще кажете за един лов с Беар?

  • лов-
  • беар делингер-
  • модел

Хубавицата обожава разходките сред природата

Беар Делингер започва да работи като модел преди около година. Заради страстта й, свързана с високите скорости, се оказва перфектна за реклами на автомобили и мотори. Освен пред обектива, хубавицата често се изявява и в промоции и авто-мото изложения, където свободно и компетентно разговаря с клиентите.

Тя обича работата си и най-много й харесва това, че може да пътува не само из САЩ, но и до отдалечени и екзотични страни като Япония, Индия, Китай.

Хубавицата се шегува, че най-хубавите й характеристики са свързани с „мечешкия“ й поглед (Беар на английски означава мечка – бел.ред.). Заради това тя има и огромна татуировка на меча лапа върху лявата страна на тялото си.

Дали заради името си, или заради буйния темперамент тази сластна хубавица обожава да се разхожда сред природата. Тя дори се е записала в местен любителски ловен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemo 84

    3 0 Отговор
    nemi haresva mnogo me4eshkiq i pogled
  • 2 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    0 2 Отговор
    хорошо...очень хорошо!
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор
    Г-жо Варинова - вече няма да коментирам!!! Ти си знаеш!