Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 16:32 1 255 23

6 идеи как да отпразнувате Свети Валентин, ако сте необвързани

  • свети валентин-
  • любов-
  • необвързани-
  • празник-
  • 14 февруари

Свети Валентин не е ден единствено за лудо влюбените двойки, и необвързаните могат да се радват на празника на любовта

6 идеи как да отпразнувате Свети Валентин, ако сте необвързани - 1
Снимка: Shutterstock

Свети Валентин е ден, който празнуваме романтичната любов между двама души, но кой казва, че необвързаните не могат да участват в празника със същия ентусиазъм и радост?

В действителност, 14 февруари може да бъде перфектният ден да отпразнувате любовта към себе си, приятелствата и живота като цяло. Ето защо ви предлагаме няколко идеи, която да ви вдъхновят да прекарате Свети Валентин по един неповторим и запомнящ се начин, ако си нямате половинка.

Любовта е навсякъде - и за всеки

Нека първо разсеем мита, че Свети Валентин е само за влюбените. Любовта е универсално чувство, което може да се изразява в множество форми - към себе си, към семейството, приятелите, дори към домашните любимци. Този ден може да бъде възможност да отпразнувате любовта в живота си, дори ако в момента не сте в романтична връзка.

6 идеи за занимания за необвързани на Свети Валентин

  1. Самостоятелен СПА ден - Започнете деня си с дълга релаксираща вана, последвана от грижа за кожата, масаж или медитация. Това е страхотен начин да отдадете почит на любовта към себе си и да се погрижите за своето физическо и емоционално благосъстояние.

  2. Кулинарно приключение у дома - Експериментирайте с нови рецепти или пригответе любимото си ястие. Поканете приятели, които също са необвързани, за вечеря и се насладете на добрата компания.
  3. Маратон с любими филми - Организирайте маратон с филми или сериали, които ви карат да се чувствате щастливи и вдъхновени. Можете да изберете теми, които не са свързани с романтика, за да избегнете клишетата около празника.
  4. Доброволческа дейност - Прекарайте деня на любовта, като помагате на нуждаещи се или участвате в обществено полезна дейност. Любовта може да се разпространява по много начини, и доброволческата дейност е един от най-възнаграждаващите.
  5. Ново хоби - Запишете се на курс или работилница, която ви интересува - било то фотография, готвене, танци или нещо съвсем различно. Това е страхотен начин да разширите хоризонтите си и да се срещнете с нови хора.
  6. Планиране на бъдещо пътешествие - Използвайте този ден, за да планирате вашето следващо голямо приключение. Това може да бъде соло пътешествие или експедиция с приятели. Планирането на пътешествие е вълнуващо и предизвикателно, и е чудесен начин да се мотивирате и вдъхновите.

Свети Валентин не трябва да бъде ден, прекаран в самота или чувство за отхвърляне, ако сте необвързани. Всъщност, това може да бъде перфектният момент да отпразнувате различните форми на любовта в живота си и да се насладите на своята компания или на тази на близки приятели и любими хора. Независимо от това как изберете да прекарате деня, помнете, че любовта към себе си и уважението към собствените ви нужди и желания са най-важни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вместо

    9 4 Отговор
    Да спонсорирате кокошки , дайте ги тези пари за вип компаньонка , и се забавлявайте яката , без да се харчите за букети !

    Коментиран от #2

  • 2 До нещастника

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вместо":

    Не си предлагай похабената стока, само импотентните ходят при професионалистки!
  • 3 089954

    8 5 Отговор
    Мойта ми лази много по нервите и сега смятам да и направя голям подарък , ще и подаря свободата
  • 4 Тумба Лумба

    7 1 Отговор
    Това е религиозен празник и би следвало да се празнува от хората, коитко изповядат съответната религия, а не от всеки/яка. 14.02. е денят на св. Трифон по стар стил, така че вместо Вълентин може умерено да празнувате Трифон, което не пречи празникът да завърши с любов.
  • 5 Българина

    8 6 Отговор
    Значи аз живях една година с една .Казвам и да пусне прането , да натисне копчето на прахосмукачката робот , да поизглади малко дрехите , ей такива битови неща . Тръгна си жената , вика че съм я подлагал на домашно насилие .

    Коментиран от #11

  • 6 Роза

    4 1 Отговор
    Обичайте се!Гости сме на тая земя и живота е кратък!Откакто съществува света,е имало любов,и ще я има и след нас!
  • 7 ⚜️Просветен⚜️

    8 3 Отговор
    Цялата редакция сте много невежи, неграмотни и крайно слаби драскачи, но животното с комплекси , компетентно по всички теми - Мара Атанасова Ви бие с лекота! Скрила е крлявата си муцуна със слънчеви очила , все едно не е работна снимка , а на ваканция , щото сама я е срам да си гледа продажната сура! И ръси само дивотии! Кви 6 начина , къв Валентин ? Валентин е като не си сам, като си сам е Трифон Зарезан ! То това е единствения празник , който си има втора , чудесна версия , или пиеш или шибаш или и двете , тая колоака Мара тука ще ми разсъждава ! Пиши за Путин ма! Нали туй правиш???

    Коментиран от #10

  • 8 Хаха

    1 2 Отговор
    Маро , трии седми предния коментар ма! Казва истината !
  • 9 Механик

    8 1 Отговор
    За св. Валентин не знам, щото в нашия канон няма записан такъв светец.
    Ама като идея, може да празнувате Трифон Зарезан. Много по-готино е.

    Коментиран от #12, #13

  • 10 Механик

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "⚜️Просветен⚜️":

    Ти да не мислиш, че зад това име Мара се крие истински реален човек???
    Разберете, че всички статии тук се пишат от един човек с различни имена. След което се пускат през ИИ да ги пооправи. Последният следи за това кой какво написал и трие, щом не е по гайдата му. Тоест, както са го научили.
  • 11 девил

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Може да е ходила да пере на реката ,тя и пералната има едно копче ама е много трудно за натискане ,вземи да почерпиш някой приятел че си се отарвал от тази ,в една жена няма ли го женското не говоря за цици и дупка значи няма нищо ,представи си таз себеси не може да гледа че теб че деца ,станали жени на 30 или 40 те самите те са деца и заради това вземи да почерпиш
  • 12 Бесен-_ Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Валентин е бил свещенник в Рим по време на римската империя и е бракосъчетавал тайно третополви, като са разбрали останалите попове са го осъдили на смърт. Третополовите затова популяризират техния светия Валентин.

    Коментиран от #19

  • 13 девил

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Св Валентин е празник на мъжката любов ,най кратко разказано по римско време като се ходело на война са ходели мъже със половинките си мъже и им било забранено да се женят ли омъжват ли да го кажа и светията валентин тайно ги женел ,прочети във гоглето да видим лъжа ли ,промиват мозъка на хората със измислена история измислени празници ,ще празнувам аз сватбите на някакви пееде Раси и човек си мисли че празнува деня на влюбените ето скиваш ли Тротинетката савременият вариант на тази работа та толкова за празника Свети Валентин
  • 14 Радо

    0 4 Отговор
    Поканете я на романтична вечеря със свещи......и като излезе от клозета я попитайте - Сра, а??
  • 15 Боко Праните Гащи

    1 1 Отговор
    2 мата харита, 10 грама, бутилка уиски и пури.... с 200
  • 16 Анонимен

    2 0 Отговор
    Все ще измислим нещо!
  • 17 ганю

    2 0 Отговор
    Който има мацка свети Валентин
    които няма Трифон Зарезан ха наздраве
  • 18 Яяяяяя

    0 0 Отговор
    Не можаха да обяснят точно, какво празнуваме на този ден, а изобщо това празник ли е? Ако е, моля да бъде официален, за направя това което пише Марчето. Добре че ни открехнаха, един ден ни е разрешено да сме добри и любещи хора, останалото време знаете как
  • 19 пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен-_ Язовец":

    Лъжлив комуноид!
  • 20 Стас

    0 0 Отговор
    Любовта е навсякъде и е за всеки. ТОЧНО КАЗАНО-ТАКА Е!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ХФХ

    0 0 Отговор
    Дали им е до прознуване на самотниците?