Last news in Fakti

11 Януари, 2014 10:00 4 553 6

Поговорете си за зодии с Мейси

  • мейси лара-джей-
  • модел-
  • зодии-
  • годината на маймуната-
  • зодия лъв

Красавицата е наполовина китайка, наполовина французойка

Мейси Лара-Джейд е наполовина китайка, наполовина французойка и може да се каже, че е типичен представител и на двете си зодии. Тя е родена в месеца на лъва и годината на маймуната. Тя е силна и властна, смела и жизнена, вярна на себе си и много честна към хората.

Екзотичната красавица започнала да се снима, след като помагала на своя братовчедка да заснеме курсовата си работа по фотография. След като снимките били предадени, един от преподавателите проявил интерес към Мейси и я поканил за реклама.

Оттогава насам хубавицата се снима във всякакви рекламни проекти и не се страхува или притеснява от по-пикантните проекти. Тя споделя, че когато се намира пред обектива се чувства по-изящна, по-красива, по-силна.

Като един от най-странните си проекти Мейси описва фотосесия, в която трябвало да плаче. Проблемът бил, че й било много трудно да влезе в ролята, тъй като сълзите са й чужди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    2 0 Отговор
  • 2 nemo 84

    0 0 Отговор
    mnogo dragliva

    Коментиран от #5

  • 3 Petar st

    0 0 Отговор
    Хубава е но не по-хубава от Миглена Александрова
  • 4 деса поетеса

    0 0 Отговор
    става за двамина, но по добре сам със Венелина
  • 5 I'm back

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "nemo 84":

    Говориш глупости, прекрасно е момичето
  • 6 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Да, действително тази какичка има сериозни основания да носи тази буйно разрошена и опърпана коса , приличаща на забравен октомврийски разлагащ се кочан царевица.Тя има за цел да прикрие поне до колкото е възможно нейното лицево безобразно недоразумение на природата, получено явно при случайна необмислена връзка между някой французин гей и китайка к..ва. Естествено прикритието е непълно, и при внимателно вглеждане човек няма как да не забележи абсолютната прилика с някой герои от фантастични филми, които като нищо биха ни нападнали за отвличане на техен поданик, ако видят тази кака на Земята. Снимките умело прикриват нейното плоскоци-ие, което е само незначително допълнение към така свирепо отблъскващото излъчване на цялото и същество. А който и е дал тези обувки с безобразно високи токове, явно е имал за цел да отвлече вниманието на наблюдаващите от високата степен на кривота на долните и крайници.