Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 10:56 862 4

Крадци нахлули в дома на съпругата на Уил Смит - Джейда, но тя ги прогонила

  • уил смит-
  • джейда пинкет смит-
  • крадци-
  • набези-
  • нахлуване-
  • нахлуване с взлом

Макар все още да са законни съпрузи Джейда и Уил Смит са разделени и живеят в отделни къщи

Крадци нахлули в дома на съпругата на Уил Смит - Джейда, но тя ги прогонила - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Двама крадци се опитали да нахлуят в дома на Джейда Пинкет Смит в Лос Анджелис.

Според таблоидът TMZ опитът за влизане с взлом и кражба се разиграл в началото на тази седмица, като двама души с качулки се покатерили на балкона в дома ѝ, опитвайки се да влязат в къщата. Нарушителите обаче се отказали от деянието си, след като разбрали, че в дома има хора, и бързо напуснали територията на имота. Органите на реда пристигнали бързо, но разбойниците вече били изчезнали, допълва "Телеграф".

Мотивът за опита за проникване остава неясен, като разследването продължава, за да се установи дали опитът за влизане в взлом е бил специално насочен към Джейда или е част от схема, пише още TMZ. Според информация на медията след инцидента бившата съпруга на Уил Смит официално е съобщила на властите.

Подробности относно това кой е бил с жената по време на опита обаче не се съобщават публично. Знае се, че това със сигурност не е бил съпругът ѝ Уил Смит, с когото все още са законно женени, но дефакто са разделени от 2016 година.

През изминалата 2023 г. двамата разкриха, че от години не живеят заедно, но въпреки това се уважават взаимно и подкрепят. В предаването The Drew Barrymore Show Джейда заяви, че "винаги ще обича Уил". Те присъстват заедно на официални събития, подкрепят децата си Уилоу и Джейдън, които също имат свои кариери в шоубизнеса, и се застъпват един за друг. Доказателство за това е шамарът, който Уил Смит зашлеви на Крис Рок, след като комикът се пошегува с голата глава на Джейда, докато беше водещ на наградите "Оскар" пред 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерко

    2 1 Отговор
    Смразила ги е с усмивка!
  • 2 Делю Хайдутин

    7 2 Отговор
    Като я видели се изплашили и побягнали.
  • 3 !!!

    4 0 Отговор
    Живеят отделно, за да ѝ е по-удобно да си ляга с приятелите на сина си.
  • 4 Само да питам

    1 0 Отговор
    Абе,тия нали са бъкани с мангизи,как нямат охрана ?!?