Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 07:42 3 507 5

Боряна Баташова, вдовицата на Андрей Баташов, ще танцува в негова чест в “Денсинг старс“

  • вдовица-
  • андрей баташов-
  • денсинг старс-
  • боряна баташова

Първата поява на Баташова в "Денсинг старс" беше през 2008 г.

С красиво изпълнение в чест на незабравимия Андрей Баташов ще стартира "Денсинг старс" на 20 февруари.

Боряна Баташова, вдовицата на покойния актьор, ще почете на дансинга любовта им, избухнала още в първия сезон на танцовото шоу преди 16 години. Феновете на предаването обаче се чудят дали напористата блондинка ще се справи с танца или емоциите ще ѝ дойдат в повече, предвид сантименталния момент, пише dir.bg.

Първата поява на Баташова в "Денсинг старс" беше през 2008 г., когато тя седна в публиката, за да подкрепя Андрей, който се състезаваше под прожекторите и така направи аферата им официална.

Боряна Баташова, вдовицата на Андрей Баташов, ще танцува в негова чест в “Денсинг старс“
Снимка: Интернет

В същия ден медиите я представиха като "красивата банкова служителка, завладяла сърцето на актьора". Малко по-късно двамата се ожениха на тайна церемония. Бурната им връзка продължи две години, а раздялата дойде малко преди секссимволът да бъде покосен от болестта.

След броени дни Боряна отново влиза в "Денсинг старс", но не като гост или придружител на знаменитост, а като звезда. Според близките ѝ тя ще направи всичко, за да стигне до финала, защото за амбицията ѝ няма таван.

Въпреки че имаше отлична двигателна култура и танцуваше като бог, самият Баташов навремето не успя да се пребори за първото място.

В новия сезон на "Денсинг старс" съдбата на танцовите двойки отново ще е в ръцете на публиката пред екраните и на професионалното жури, което няма да пести критики към участниците.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поредното тпо шоу

    16 1 Отговор
    Абе само събирате разни отпадъци, едни и същи, някакви артистично-пропадняшки шуро-баджанашки окършляци. ДЪРЖАВАТА НА ВРЪЗКАРИТЕ.
  • 2 Контрапункт

    8 1 Отговор
    Защо не организира други като нея да помогнат на самотни възрастни хора в някое безлюдно село? Може би защото там тя трябва да дарява,а тук ще и плащат тлъсти пачки.
  • 3 Кандидат Милионер

    7 1 Отговор
    Имах една ,която е Чест на бившия си ми правеше
    " пълна програма "...Амбицията й нямаше таван...

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.