Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 13:57 1 213 2

Флорънс Пю доведе баба си на премиерата на "Дюн: Част втора"

  • флорънс пю-
  • дюн-
  • дюн част втора-
  • дюн: част втора-
  • продължение-
  • премиера

Премиерата на "Дюн: Част втора" се състоя в Лондон снощи, а звездите от филма показаха забележителни визии

Флорънс Пю доведе баба си на премиерата на "Дюн: Част втора"  - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Флорънс Пю очарова публиката, като доведе баба си на звездната премиера на "Дюн: Част втора", която се проведе на площад Лестър, Лондон в четвъртък.

28-годишната Флорънс, която играе принцеса Ирулан в научнофантастичния епос, изглеждаше невероятно в тъмнокафява блестяща рокля на пайети с дълбоко деколте и качулка. Баба ѝ Пат беше облечена в костюм от бяла риза и панталон, покрити с кремаво палто с черен мотив, имитираш верига.

Продължението на "Дюн" се развива веднага след края на първия филм, когато Пол (Тимоти) и майка му обединиха сили с Чани (Зендая) и останалите обитаващи пустинята Фремени, за да отмъстят на злата Династия Харконен, чиито членовете са убили повечето от семейството и приятелите му.

Първоначално филмът беше планиран да излезе в края на октомври 2023 г., преди да бъде отложен за ноември, като най-накрая получи премиерната си дата през февруари. Забавянето дойде заради стачките на сценаристите и актьорите в Холивуд.

Продължението е копродуцирано от Legendary Entertainment и Warner Bros. Film Group.

Тимоти Шаламе ще повтори ролята си на Пол Атридес, херцогът на Династията на Атридесите. Междувременно Зендая се завръща като Чани, млада жена от Свободните.

Филмите "Дюн" са базирани на едноименния роман на Франк Хърбърт, публикуван първоначално през 1965 г.

Първата част на "Дюн" спечели шест от десетте награди Оскар, за които беше номиниран, включително най-добра операторска работа, най-добра оригинална музика и най-добър звук.

"Дюн: Част втора", подобно на предисторията, е режисирана от всепризнатия Денис Вилньов, който стои и зад "Блейд Рънър 2049".

Оригиналният роман на Франк Хърбърт се превърна в научно-фантастична класика и преди това беше адаптиран през 80-те години на миналия век от Дейвид Линч, чийто широко осмиван филм включваше звезди като Кайл Маклаклан, Патрик Стюарт, Хосе Ферер, Брад Дуриф и Стинг.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Простия

    3 0 Отговор
    На трета част да доведе и чича си
  • 2 Моля те събинче

    4 1 Отговор
    Не пиши повече статии за кинопродукции
    Ако незнаех за какъв филм става дума щях да си помисля че е нещо от сорта на робинята изаура

    Просто неставаш сори но е истина