Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 08:06 867 0

Енергията на деня е активна и агресивна

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Плановете могат да се приведат успешно в действие

Енергията на деня е активна и агресивна - 1
Снимкa: Shutterstock

Нарастваща Луна в знак Рак от 05:26 ч. до 15:42 ч. на 21 февруари

Луната във водния знак Рак предизвиква цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. В много от нас живеят заключени много емоции, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното съществуване. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 12:49 ч.

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Плановете могат да се приведат успешно в действие.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за комуникация с приятели, колеги, роднини.

Всички дела се развиват добре. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Дори да има неблагоприятни събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Избягвайте скандалите и разправиите, влагайте по-малко емоции.

Не се препоръчва подстригване до 12:49 ч. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня.

11 лунен ден от 12:49 ч. на 19 февруари до 13:48 ч. на 20 февруари

Енергийно един от най-силните лунни дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена единствено към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности.

Всичко, което се започне, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения.

Времето подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА