Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 16:47 7 322 8

Помните ли Зорница Линдарева? Ето как изглежда днес (СНИМКА)

  • зорница линдарева-
  • тачо-
  • вип брадър

Тя стана известна като любовницата на Стефан Манов-Тачо

Скандалната Зорница Линдарева, по-известна като любовницата на Стефан Манов-Тачо, от доста време насам страни от публичното пространство. Жената, опитала се да разведе Жени Калканджиева, потъна вдън земя и дори в социалните мрежи не е активна.

Актуално фото на Линдарева отпреди няколко дни изуми феновете ѝ. На него тя наистина е неузнаваема. 43-годишната Зори е изрусила косата си и е свалила доста килограми. На селфито обаче моделката позира със слънчеви очила и отново крие лицето си.

Според запознати през последните години Линдарева е имала доста сериозни здравословни проблеми и това е една от причините да не се показва в публичното пространство. Освен това, в живота ѝ се е появил нов мъж, който не желае да бъде в светлините на прожекторите. Той бил значително по-възрастен и отношенията им били доста сериозни, пише сайтът "Интриги".

Припомняме, че Линдарева влезе във ВИП Брадър преди години, представяйки се за любовницата на Тачо. Манов и Калканджиева, които също бяха в Къщата, опитваха да запазят брака си, но следствие на серия от разкрития, направени от Зори, двамата се разделиха. Година по-късно Жени прости на мъжа си и отново се събраха. Към днешна дата двойката не живее заедно.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    8 1 Отговор
    ЕГНТО

    Коментиран от #3

  • 2 С какво да я помня?

    27 2 Отговор
    Женицата има две неща с които можеш да я запомниш, алкохол и секс, но в лошият му смисъл.
  • 3 Ловеца на акули

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    АУДИИНСУЛТНУРИ

    Коментиран от #5

  • 4 Извинявам се

    22 1 Отговор
    тая не я познавам , но говорят за Тачо , та , а той кой е ?!
  • 5 Акула

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ловеца на акули":

    НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ
    НИТО
    ЕМПАТИЯ
    НИТО ЧОВЕШЩИНА
  • 6 Шахтов

    14 1 Отговор
    Канализация...
  • 7 Красавицата

    10 1 Отговор
    Максим Каракаш ще я обучи, ще му стане любовница и бизнес асистентка в една от фирмите му. Секс до дупка, както казва бизнесменът
  • 8 Готинка е още

    8 2 Отговор
    Много я харесвам отдолу, тя е Огромна, Сочна, Светло-розова!