Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 10:32 1 214 0

Шеф Ангелов дава последен шанс на женския отбор в Hell's Kitchen

  • hell's kitchen-
  • шеф ангелов-
  • виктор ангелов-
  • кулинарно шоу

Тази вечер гости на кулинарите в Кухнята на ада ще бъдат участници от "Игри на волята"

Последно предупреждение отправи шеф Виктор Ангелов към целия женски отбор в Hell’s Kitchen. След поредното им разочароващо представяне по време на вечерната резервация снощи, застрашени от изгонване бяха темпераментната Царина, собственичката на два ресторанта и четири магазина в Пловдив - Светла и Мисис Баба - Магдалена. Строгият, но справедлив властелин в Кухнята на Ада реши да ги помилва, но ги увери, че това ще бъде финалният им шанс да покажат какво могат в състезанието.

Денят за Червените дяволи, както те сами се наричат, започна с мастър клас от “Ангелите на шеф Ангелов” - шеф Светла, шеф Никола и шеф Дани Спартак. След него червените трябваше да пресъздадат съвършено показаните им рецепти. Най-слабо със задачата се справиха Светла и младата брокерка Симона, които се наредиха рамо до рамо с Царина и колоритния Чоткин като горди притежатели на оранжеви престилки тази седмица.

Четиримата номинирани получиха шанс да отвоюват своите куртки обратно и в края на кулинарната задача се спасиха Чоткин и Светла. Царина и Симона трябваше да поведат двата отбора към успешно изпълнение на поръчките на всички гости.

Начело на Червените застана Царина, а Сините поведе Симона, която се надяваше да получи шанс да докаже себе си. Женският отбор се оказа сцена на неразбории, а хаосът и вътрешните конфликти бързо взеха превес. По напълно противоположен начин се разви вечерта за Симона и мъжкия отбор, които въпреки някои дребни турбуленции, успяха да издадат всички свои поръчки и да изпратят гостите си доволни и с усмивка на лице.

Тази вечер в най-известния ресторант в България ще влезе цяло съзвездие от големи имена, начело със световния шампион и рекордьор по вдигане на тежести Карлос Насар, Тервел Пулев и участниците от “Игри на волята” 5 - Мартин Николов - Елвиса, Денислава Велкова, Крум Апостолов и Моника Николаева.

Кой ще се раздели с мечтата за първото място? Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев? Това ще разберем в епизода тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА