Last news in Fakti

12 Март, 2024 12:28 10 802 23

Фаворитката в „Ергенът” се оказа връзкарка и приятелка на куп родни звезди

  • магдалена томова-
  • ергенът-
  • алек младенов-
  • връзкар-
  • връзкарка-
  • приятели-
  • известни

За феновете на "Ергенът" вече не е никак чудно, че Маги Томова е изпъкнала толкова на фона на останалите дами

Още от първия сезон на „Ергенът” у нас се знае, че в колоритното шоу не влизат случайни момичета. Тази година обаче в романтичното риалити шоу участва най-голямата връзкарка в неговата все още кратка, но за сметка на това изключително ярка история в България.

Въпросната дама е Магдалена Томова, за която се говори, че стига да финала на сезона. Различни слухове дори твърдят, че тя е победителката. От близо 20 години Маги гравитира около родния хайлайф и се опитва да стане звезда.

Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

Кратък преглед на профилите на Маги в социалните мрежи е достатъчен, за да стане ясно, че красивата блондинка не е попаднала в шоуто заради отличния си външен вид и интелигентността си. Тя има десетки контакти в родните светски среди, които най-вероятно са ѝ гарантирали мястото на екрана.

Сред близките ѝ приятелки са певицата Маги Джанаварова и съпругата на Ваня Джаферович - Евгения Джаферович, която също има солиден дял участия в риалити програми. Освен това в обкръжението ѝ влизат Александра Богданска и певецът Джей Джей, който преди няколко години участва в „Като две капки вода”, а освен това е представял България на „Евровизия” с формацията „Equinox” заедно с Владо Михайлов и Жана Бергендорф.

Близка приятелка на Томова е и синоптичката Гери Малкоданска, а в профилите ѝ в социалните мрежи има снимки дори с Григор Димитров. Сред по-новите ѝ снимки има кадър с Кремена Месечкова – съпругата на Атанас Месечков от „Денсинг старс” - шоу, което bTV възроди по същото време, по което излъчва и "Ергенът". Галка от „Каризма”, която рядко е в България и прекарва по-голямата част от живота си в Лондон, също е сред звездите, на чиято компания се е радвала Маги.

На русокосата мома не са ѝ чужди и телевизионните студиа. Тя се е щракала и в Нова ТВ с Гала в „На кафе”, както и в сваленото вече предаване на Би Ти Ви „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Преди това пък е работила в предаването „Националната лотария” на Нова ТВ и е записвала интервюта с Наско Сираков и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Работата ѝ може да не е била особено запомняща се, но важното е, че е натрупала достатъчно връзки и опит в медиите, за да е ясно, че изобщо не е влязла в „Ергенът” случайно, пише в. "Уикенд".

Не е трудно човек да реши, че е в шоуто не толкова заради младия Алек, който е бил новородено бебе, когато тя вече е ходела на училище, а търси в шоуто нещо друго – нова доза телевизионна популярност. Фенове на тв формата изровиха снимка още от 2015-а, на която Маги позира в заведение с Евгени Минчев. Зад тях се вижда продуцентът на „Ергенът” Радослав Тушев, който е свързан и с всички излъчени до момента издания и вариации на риалитито „Биг Брадър” по Нова тв. През същата 2015 година Евгени Минчев участва в едно от изданията на въпросното шоу – „ВИП брадър: 100% напудрен”.

Като цяло Маги Томова не може да се оплаче от липса на влиятелни и популярни приятели. Въпреки това обаче с години остава напълно неизвестна за широката общественост - нещо, което към днешна дата иска да поправи.

Опитите на Томова да стане известна датират много назад във времето. Още през 2006-а родената във Варна мома успява да стане Мис Варна. Амбициозната блондинка днес крие годините си, но проверка показа, че в деня, в който е сложила короната на най-красивото момиче в морската ни столица, е била 19-годишна. Прости сметки показват, че сега би трябвало да е на 37. Във визитката си за „Ергенът” Маги споделя, че е направила грешен избор, след като е станала Мис Варна. Заблудила се била, че е срещнала правилния човек, смятайки, че важните неща в живота са „скъпите вещи и екзотичните почивки”. Явно тогавашното момиче си е паднало по „чичко-паричко”, който да го глези.

„Уикенд” се разрови в архивите и старите клюки около короната на Маги, спечелена преди 18 години, която бележи първите ѝ опити да влезе в хайлайфа. Във Варна по онова време се шушука, че титлата ѝ не е спечелена честно, а е била купена от нейния „спонсор”. Твърди се, че въпросният господин е платил 7000 лева, за да окичат с корона главата на младото му гадже. Дали това е истина, няма как да се докаже, но във Варна има хора, които си припомнят тези слухове на фона на актуалното участие на бившата Мис в „Ергенът”.

Във визитката ѝ също индиректно се споменава за връзка с богат мъж, който я е издържал, така че явно има нещо вярно в слуховете. Някои дори говорят за бременност и аборт, но това няма как да се докаже и е напълно възможно да е плод на крайно развинтено въображение на недоброжелатели и пренебрегнати в конкурса за красота момичета.

Едно обаче няма как да се оспори – Магдалена Томова е най-голямата връзкарка в историята на „Ергенът” у нас. Тя има най-много контакти на всякакви нива и с всякакви хора в сравнение с всички останалите момичета, влизали в шоуто до момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фончо

    24 0 Отговор
    Никой не ще да ги знае тея. Пишете повече за Гонзовица моля
  • 2 Лорд Минчу

    27 0 Отговор
    Много пробивен зарган, иска да плува с баракудите и акулите😂
  • 3 Пич

    28 0 Отговор
    Леле.... зъби , лакти , и кокали !!! За рагуто да не говорим ! А физиономията подсказва , че говори животински езици ! Копитни.....!!!
  • 4 щок

    27 0 Отговор
    Та тя,ако не е дебела връзкарка,няма как да я набутат в шоуто. В България връзкарството отдавна е на мода. Нямаш ли връзки,ще копаеш зеленчуци в някоя нива.
  • 5 Мдааамм

    22 0 Отговор
    Конь,маааа конь!
  • 6 Ши чупя тоя телевизор

    16 0 Отговор
    Важното е,че мъ дават по телевизуро
  • 7 Интелект

    27 0 Отговор
    Егати Травестита
  • 8 Е кво сега?

    19 0 Отговор
    Всички кифли си правят джуките на едно място. Оттам се знаят.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 майстор

    6 0 Отговор
    Много лесбо са тия тутки по снимките. Зезбо капацитети.

    Коментиран от #21

  • 11 Хихи

    16 0 Отговор

    До коментар #8 от "Е кво сега?":

    И ги използват върху едни и същи потребители та и от там се знаят😅
  • 12 Фаворитка?

    17 0 Отговор
    Дърта Чанта - фаворитка?! И с кое толкова го плени - с бракетите на зъбите, кокалестите бузи, проскубаната коса, или това, че е опитна в други начинания. След като е минала през толкова много спални.
  • 13 Ха ха ха

    10 0 Отговор
    Всички са отвратително грозни и прости гледах ги пет минути о никога повече няма да повторя Просташко предаване
  • 14 Доди

    14 0 Отговор
    Противна лелка с просташко излъчване. Бутала се, но нищо не станало от нея, времето и е минало. Да си гледа сервитьорството, точно за нейния капацитет. Нахални моми много.
  • 15 Гошо

    9 0 Отговор
    Тази ли тази беше на ИВО КРЪСТЕВ метреса… с кво ще е известна? А пък и грозна и крива …
  • 16 бакшиш

    16 0 Отговор
    Ама да не си мислите, че този кошник е закъсал за мъж и внимание? Хич и не е зор за Алек или някой като него. Чеше си самолюбието в това предаване и се оглежда за някой улегнал бизнесмен или политик.
  • 17 Анонимен

    12 0 Отговор
    Дърта чанта с дете търси глупак да и гледа детето.
  • 18 Анонимен

    6 0 Отговор
    Поредната която търси принц само дето тя носи на ръка генетичен материал на друг.Не се сещам в приказката за принца и принцесата да е имало дете от друг.
  • 19 Бегай !

    11 0 Отговор
    Тази е грозна като смъртта !

    Коментиран от #23

  • 20 да де да

    3 13 Отговор
    Каквото и да си говорим , момичето изглежда ОК и се държи най-ок от всички там мумии. Какъв е проблема да работи във вървежно заведение,да познава разпознаваеми персони и да е просто проактивно а не проста селска обща мома, която единствентото с което може да се похвали е че е преспала с всички животновъди в околието. Друг е върпоса защо се излага влизайки в такъв формат.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 реален

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Бегай !":

    Грозна като ноща и тъпа като галош.