Last news in Fakti

13 Март, 2024 11:56 680 4

Бионсе обяви премиерната дата на първия си кънтри албум Cowboy Carter (СНИМКИ)

  • бионсе-
  • кънтри-
  • нов албум-
  • певица-
  • жанр

Албумът ще излезе на музикалния пазар на 29 март

Бионсе обяви премиерната дата на първия си кънтри албум Cowboy Carter (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Бионсе обяви името на най-новия си албум Cowboy Carter, който ще излезе на 29 март.

Звездата публикува обложката на албума в Instagram профила си, която се състои от кафяво и бяло седло с преметнат през него червен бял и син пояс, на който е изписано името на албума. Кънтри компилацията вече е достъпна за пред-продажба.

В онлайн магазина на звездата се предлагат лимитирани винили, налични в червено, бяло, синьо и черно. Предлага се и лимитирано издание на компактдискове с четири различни обложки с лика на Бионсе.

Cowboy Carter ще бъде първият изцяло кънтри албум на Бионсе, което вече личи от двата сингъла, които тя вече пусна - 16 Carriages и Texas Hold 'Em. Двете песни достигнаха върха на класацията на Apple Music US Country, превръщайки я в първата чернокожа изпълнителка, която постига това.

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Бионсе напълно се е потопила в кънтри стила на живот, все пак певицата е родена в Хюстън, Тексас. Миналия месец тя носеше черна вратовръзка тип "боло" и бяла каубойска шапка на наградите "Грами", на които присъстваше със съпруга си Джей-Зи и дъщеря си Блу Айви.

Само седмица по-късно стана ясно по време на Супербоул, че тя се готви да настъпи сериозно в кънтри жанра с цял нов албум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    0 1 Отговор
    Тази доста се избели, върви по пътя на Майкъл Джексън, цъ цъ
    А уж да си бял вече било грешно и неправилно и не било модерно, цъ цъ
  • 2 щъркел

    0 0 Отговор
    Та от кога мулатките станаха руси? И как ще наречеш дъщеря си Блу? Айви-Майви.
  • 3 тортиля

    0 0 Отговор
    Джей-Зи дали ще го изрусят?
  • 4 Стършели

    0 0 Отговор
    Вече се мисли за Селянка, ама с голо дупе на къра е опасно.