Last news in Fakti

19 Март, 2024 16:15 1 972 4

Как Сашо Кадиев изненада любимата си Ивелина за годишнината им (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • александър кадиев-
  • ивелина чоева-
  • годишнина-
  • романтична изненада

Влюбените отпразнуваха своята четвърта годишнина заедно

Как Сашо Кадиев изненада любимата си Ивелина за годишнината им (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Старите хора казват, че никога не е късно да се влюбиш, а доказателство за това е актьорът Сашо Кадиев, който се раздели с майката на дъщеря си и намери пристан на чувствата си в лицето на моделката Ивелина Чоева.

Кадиев и красивата му годеница отпразнуваха своята четвърта годишнина заедно, а Сашо направи супер романтична изненада, с която впечатли както любимата си, така и последователите си в социалните мрежи, пише iwoman.bg.

В клип, качен в Instagram, се вижда как Кадиев посреща Ивелина в стая, в която има маса, специално украсена със свещи, цветя и ягоди по повод годишнината им.

"Четири години това усмихнато и забавно момче не спира да ме изненадва! Понякога с романтични изненади като тази, която виждате за годишнината ни, а друг път с лудостите си, но аз си го обичам и с тях и то с всеки изминал ден все повече и повече! Пожелавам ни да остареем заедно и да държим здраво ръцете си на сцената наречена живот", написа Ивелина под кадрите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bulgarian Инфлуенцър

    21 1 Отговор
    Тия селяни да не се имат за инфлуенсъри?Ако е така да пуснат малко на живо как за изкарали по-тъмната част на нощта.Гледам цветенца е купил та да го похвалят в Инсталирам какъв примерен прошляк е на мама бебето.
  • 3 1551

    13 0 Отговор
    Хванала го е с мъж.Това не е точно изненада там ама айде
  • 4 Бай Тоз

    3 0 Отговор
    Уф до кога ще занимавате хората с тоя гнусен лигльо.То не стига, че грозно,ами и супер нагло.Аут и до там.Пууууу.