Last news in Fakti

29 Март, 2024 08:16 917 0

Днешният ден е изпълнен с напрежение

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли

Днешният ден е изпълнен с напрежение - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 21:53 ч.

Денят е изпълнен с напрежение. Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. Бременните да избягват и най-малките натоварвания.

Луната се движи на празен ход от 17:41 ч. до 21:53 ч., след което влиза в знак Стрелец. Това време не е подходящо за нищо важно.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 23:24 ч.

Неблагоприятен ден, свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. В този лунен ден лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки.

Днес определено ще има поводи за депресивни, потискащи мисли. Една произволна дума е достатъчна, за да се разочаровате от себе си, от близките си и от целия си живот. Днес е трудно да останете оптимисти и да не забелязвате неприятностите. Дори комуникацията с приятели е напрегната: спомнят се стари оплаквания, възникват недоразумения. През този период се наблюдава рязък спад на енергията и настроението като цяло, хората стават уморени и раздразнителни.

Моментът не е подходящ за започване на нови проекти или решителни действия. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници или ако сте напълно уверени в тях.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операции с недвижима собственост. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с другите. Не е подходящо за нови запознанства, тъй като могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва, пише Ивелина Пенчева.

Днес не можете да си позволите да загубите контрол над себе си: яростта води до ужасни инциденти и последствия, някои от които повече не могат да бъдат коригирани. Избягвайте да посещавате претъпкани места. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Следва 20 лунен ден от 23:24 ч. на 29 март до 00:32 ч. на 31 март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА