Last news in Fakti

2 Април, 2024 10:15 4 208 13

Милионер ли е Ергенът Алек Младенов?

  • алек младенов-
  • ергенът 3-
  • милионер

Ето колко богат е младият мъж, за чието сърце се борят 26 дами

Още преди старта на любовното риалити изтече информация, според която 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен със солиден размах, чиято банкова сметка надхвърля седемцифрена сума. Според запознати тази информация не е близка до реалността. Младият мъж, за чието сърце се борят 26 дами, наистина е богат, но не чак толкова, колкото си представят кандидат-булките в шоуто.

Алек води интересен, но не разточителен начин на живот и не прекарва дните си в луксозна резиденция, обзаведена по последен писък на модата. Той пътува много по света, но това не значи, че е милионер, казват източниците, пише "Минаха години".

По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата.

"Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная", е заявката, която прави Алек в рекламния клип преди шоуто. Ергенът-3 категорично заявява, че преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. След старта на предаването, Алек нито веднъж не споменава пред момите какъв стандарт на живот би подсигурил на избраницата си. Никога не направи и намек какъв точно е бизнесът на семейството му. Акцент при индивидуалните му срещи с момичетата са елементарни разговори на почти битово ниво, без задълбочаване по сериозни теми от каквото и да било естество.

Излъчените епизоди разкриват увлеченията на младия мъж по високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото внушение беше направено за финансовия статус на Ергена-З. Твърди се, че милионите му са просто мит, част от стратегията на шоуто, за да се направи по-голям сеир, когато истината лъсне. Почитателите на предаването сами се убедиха, че не всички момичета обаче са влезли във формата, за да намерят истинската любов.

Някои от тях даже признаха, че по-важна им е популярността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес проекти. От случайно изпуснати реплики между кандидатките за слава става ясно, че значителна част от тях планират да печелят от реклами в интернет. Други пък се записали в шоуто, за да прекарат една хубавва ваканция в луксозното имение на гръцкия остров Родос, където бе сниман третият сезон на шоуто.

Първият явен пример за манипулация на Ергена бе тайното участие на сестрите Памела и Габриела, които планират да отворят салон за красота след предаването. Алек обаче позорно изгони накуп двете да си ходят у дома, след като разбра за роднинската им връзка. Той изпадна в ступор от факта, че по-малката сестра - плувкинята Габриела, дори е обвързана с мъж, който я чака в реалния живот.

Разкритието за мръсния план на сестрите направи една от най-нашумелите участнички - Виктория Асенова. Тя самата пък отнесе сериозен удар след предаването. Оказа се, че футболната мениджърка е загубила работата си в маркетинг отдела на Българския футболен съюз.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не всеки

    7 1 Отговор
    Гледа колко е богат ергена особено ако има
    Добри доходи и богато семейство.
  • 2 Лорд Минчу

    13 0 Отговор
    Определено обича "силните усещания", пада си по баби 😂

    Коментиран от #3

  • 3 Сила

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд Минчу":

    Така се става милионер...... Обича да пътува, по круизните кораби, с богатите пенсии
  • 4 ха, ха

    18 0 Отговор
    .....за да прекарат една хубавва ваканция в луксозното имение на гръцкия остров Родос...ама друг път.Натъпкани по 5,6/7 в стая,хранени с лоша храна,наливани с алкохол опитни мишки на продуцента Радо Тушев и сценаристи.Глуповати женици излагащи се за съмнителна 5 минутна слава.
  • 5 Кредитен милионер

    14 4 Отговор
    Това шоу е стръв за мастии. Тези, които го гледат, са много, много зле.
  • 6 Голата истина

    8 2 Отговор
    Нещо му липсва в психиката на този ерген
  • 7 Оценка - 3

    4 2 Отговор
    Ергена си е направо с процесор " 386 SX 33Mhz " докато участничките са клокнати с по амбициозния " 486 133Mhz " . Ъбсурд ли е използването в формата на евтин манипулативен сценарии за прокарването и изпробването на всякакви социални политики- реклами в това безлично жълто кафене пълно с откачалки ?
  • 8 То пък много сложно

    4 1 Отговор
    То пък много трудно да си ”милионер” < 2 апартамента в София центъра по 120 кв всеки (може завещани от мама и тате, баба, леля) и ето ти 1 млн в имоти. Само, че има нещо супер изкуствено в тоя Ерген
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Защо "ергенът"??

    1 1 Отговор
    По прилича на овенът! Малко клъцнат ама карай тия които го гледат не правят разлика! А ако е толко богат с/у 100хилки така ще го уважа няколко пъти на стари години че всеки ден мед ще ми носи.
  • 11 абе,

    5 0 Отговор
    Материалчето е пълно с лъжи.Първо това не е нито риалити,нито любовно предаване.Второ Ергенът е платен актьор който играе според това колко е талантлив.Трето в такова предаване всичко е ФАЛШ като започнеш от участничките и визитките им и стигнеш до срещи и флиртове.Продукцията си има сценарии и тя решава всичко.Нищо не зависи от ергена.Няма никакви любовни трепети,всички се излагат според възможностите си.
  • 12 Цвети

    0 0 Отговор
    Ако искате да знаете ергена е най якото предаване и сичко си е реално и нямат място преструвките около любовта! За тези от вас в коментарите които не сте я срещнали още моля не пишете убидни неща - ще намерите своиата половинка и ще се почувствате подобре! Дотогава гледайте ергена, наслаждавайте се на страхотното емоционално предаване и съпреживявайте историите на тези прекрасни, истински и лудо влюбени млади хора!
  • 13 Диляна Стефанова Иванова-Станчева

    0 0 Отговор
    Този е пълен глупак, щом му плащат и е на хонорар какъв богаташ е?
    Правят всички ни на тъпи, кога ще се осъзнаете?
    Всичко е нагласено. Това са актйори. Те са смешници направо.
    Клоуни.