Last news in Fakti

12 Април, 2024 10:58 4 127 15

Истински ли са ремонтите в "Бригада нов дом"? Майсторите отговарят

  • ремонт-
  • бригада нов дом-
  • майстори-
  • бригада-
  • предаване

Калин Евтимов разказва коя е мотивацията с екипа му да вършат толкова много работа за толкова кратко време

Всички излъчени до този момент епизоди от „Бригада нов дом“ таят много емоции, но серията, в която бригадата помага на самотната майка Даниела и страхотния Алекс наистина грабна сърцата на мнозина.

"Момчетата от бригадата също ми споделят, че има епизоди, в които просто не могат да се сдържат. Чувствам се удовлетворен от цялото това нещо, което сме свършили", разказа бригадирът Калин Евтимов в предаването COOLt пред Натали Трифонова.

Той продължи: "Алекс е едно момче, в което аз до известна степен припознах себе си, защото той е запален по риболова в същото време и спортува. Детството му въобще не е леко, но към момента е намерил правилния път. Спомням си на неговите години колко бях запален аз по риболова. В епизода видяхме, колко много се зарадва на срещата с един негов идол и това няма как да не те докосне и съм много щастлив, че успяхме да го зарадваме", с особено топли чувства разказва за него Калин.

"В началото бяхме изцяло съсредоточени в работата, защото да направим ремонт за това кратко време е почти мисия невъзможна. Знам, че много зрители не вярват, че това наистина се прави за 5 дни, но това е факт.

Когато започнахме да се сблъскваме с историите на хората определено имаше изключително емоционални моменти. Това е една съвкупност от емоции, но 90% от нещата са положителни и съм много щастлив, че станахме част от това нещо. Обещал съм на Алекс да го водя на риба. Това е нещо, което той чака с нетърпение, но чакаме да стане топло. Има хора, с които поддържаме връзка и благодарностите не спират. Това е една силна мотивация за нас", допълва бригадирът.

Калин Евтимов сподели, че и за миг не се е поколебал да приеме предложението да участват той и бригадата.

"Това е една кауза, за която се раздадохме на максимум. Няма как да останеш безразличен, когато се сблъскаш с всичко това." Работата в бригадата ръководи той, като опитва да прави строга организация, за да могат да свършат навреме. Калин сподели, че получават хиляди похвали и положителни коментари за това, което правят и се надява да могат да продължат и в нов сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Според критериите

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Клуб икономика":

    Каквото търсиш, това и намираш.
  • 3 КОТарАК

    21 2 Отговор
    по принцип е възможно , но проблема е със съхненето! иначе тия въобще не съм ги гледал-като бригадир и после шеф на строителна фирма пиша / ако се наложи да правиш мазилка няма как да стане за 5 дни-и после шпакловка и боя , и фаянсаджията да ти се мота из краката

    Коментиран от #5

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 1 Отговор
    Ремонтира МОЖЕ да са истински, но срока от пет дни НЕ МОЖЕ да е истински ❗

    Коментиран от #7

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    А и онаА да носи печки и хладилници в прясно боядисана стая и току що сложени.плочки 😀😀😀
  • 6 Тристайна палатка с климатик

    21 0 Отговор
    Вероятно са истински, за разлика от "безплатното" саниране.
  • 7 Сила

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "МАЙСТОРИТЕ" не са..... Манекени и фотомодели, блъскат във фитнеса а не бъркат бетон..... ТИ ПРЕДПОЛАГАМ СИ ВИЖДАЛ "НАТУРАЛЕН" МАЙСТОР, ЗНАЕШ КАК ИЗГЛЕЖДА И КАКЪВ РЕЧНИК ИЗПОЛЗВА
  • 8 честен ционист

    14 5 Отговор
    Ремонтите са тип - лепни тапети в пещерата. Интересно ми е обаче после във фактурите, колко разход са изписали за тази пародия и колко ДДС са източили.

    Коментиран от #9

  • 9 Сила

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    Ухааааааа, не се бех сетил..... Верно си еврейче!
  • 10 Мдаааа

    20 2 Отговор
    ГОСПОД ДА ВИ ДАВА ЗДРАВЕ И СИЛИ ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА!
  • 11 той

    9 1 Отговор
    Кака М
    ара пак се ...ара
  • 12 8685

    23 2 Отговор
    В телевизиите НЯМА нищо истинско, запомнете.
    Всичко е монтаж, лъжа и лъскав театър за пред очите на хората. Без значение какво е предаването. Каквото ИСКАТ да видите, това ВИ показват.
  • 13 преекспонирано

    7 1 Отговор
    1. Два часа - напълно излишно. Пълнеж от глупави закачки, уж размотаване, уж подливане на вода между тях, уж хумор за разтоварване. Неприятно е.
    2. Създава се впечатлението, че се изхвърля всичко да 15 мин., което е невъзможно, и защо се унищожава имуществото на хора, които и без това едва свързват двата края.
    3. Сценарият е отвратително подреден. Зрителят иска на наблюдава как от разрухата изниква нещо добро. С една дума камерата трябва да се
    задържа повече на ремонтите, на решенията, на сериозността, на стъпките, а не 2 часа - бля, бля, бля. Искаме подробно да се отразяват дейностите.
    4. Видимо няма качество на изпълнението и поради това най-важното, което ни интересува, се заснема на бързо и се създава усещането за претупване. А и кой ги гони и им пречи да направят по-всеобхватен ремонт, та дори и за повече дни.
    5. Два часа глупости и само
    7-8 мин отделени да видим резултатите, които понякога и собствениците вероятно не харесват. Зрителят също е съпричастен и иска повече.
    6. Искаме си Караджов и бригадата му.
    7. По-добре да имат 5 качествено извършени ремонти и да се промение наистина живота на хората, отколкото 15 ситуации, претупани, преекспонирани, само за рейтинг.
  • 14 жалко

    1 0 Отговор
    Харесвах това предаване, но днес удариха дъното.
    Новият сезон е непоносим.
    В събота вечер, в най-гледаното време, БТВ вместо да излъчи някой хубав филм, ни занимава с тази некачествена продукция.
  • 15 Гледай

    0 0 Отговор
    Добър сценарий, режисура и сюжет