Last news in Fakti

17 Април, 2024 16:45 953 0

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън със съвместен сингъл (ВИДЕО)

  • пол маккартни-
  • джон ленън-
  • синове-
  • съвместен сингъл

Новият сингъл е озаглавен „Примроуз Хил“ и беше обявен от Джеймс Маккартни в Инстаграм

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън със съвместен сингъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън издават съвместен сингъл, предаде Си Ен Ен.

Новият сингъл е озаглавен „Примроуз Хил“ и беше обявен от Джеймс Маккартни в „Инстаграм“ преди четири дни.

Примроуз Хил" е тук! Днес съм толкова развълнуван да споделя най-новата си песен, написана в съавторство с моя добър приятел Шон Оно Ленън. С издаването ѝ сякаш наистина започваме да работим и съм много щастлив, че ще продължа да споделям музика с вас“, написа Джеймс в публикацията, предава БТА.

Написана и композирана от синовете на двама от известната група „Бийтълс“, акустичната песен напомня за времето, прекарано с любимия човек в лондонския парк „Примроуз Хил“, на който е кръстен и сингълът.

Сестрата на Маккартни Младши, Мери е професионален фотограф. За промотиране на песента тя заснема кратки клипове на брат си, който свири на пианото си.

И двамата изпълнители са родени през 70-те години на миналия век след разпадането на „Бийтълс“.

Около парка „Примроуз Хил“ се намира и жилищен квартал, кръстен също на него, който не е чужд на богатите и известните. През 90-те години на миналия век в него се заселват множество звезди сред които Джуд Лоу, Лиъм Галахър и Кейт Мос.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА