Last news in Fakti

24 Май, 2024 05:40 5 242 8

Жената на Андрей Арнаудов: Не съм цял човек

  • емануела толева-
  • андрей арнаудов

Все съм някаква половинка, заявява през смях Емануела Толева

Жената на Андрей Арнаудов: Не съм цял човек - 1
Снимка: bTV

Жената на продуцента Андрей Арнаудов не била цял човек, защото все е половинка - половинката на Андрей, половинката на сестри Толеви, певческа половинка. Това горчиво признание през смях прави Емануела Толева в предаването "Кой да знае", пише "България Днес".

В завърналото се отново на екран вечерно състезателно шоу бившата манекенка играе в тандем с Милица Гладнишка срещу сестра си Доротея Толева и актьора Христо Пъдев. Еми е половинка и в отбора си, отбелязват участниците.

Водещият Сашо Кадиев опитва да я успокои, че тя поне е половинка, а той трябва да се задоволява като Малкото Евро. Както обикновено не пропуска да спомене майка си Катето Евро, която била Голямото Евро.

"Аз съм малкото Евро. Даже съм половин евро. Аз съм 50 цента", помайтапи се със себе си Сашо. При което гостенките му го довършват с прозрението, че той е българската версия на американския рапър 50 Cent, чийто творчески псевдоним се превежда именно като "50 цента".

Следват нови бъзици с Емануела и нейното признание, че не е цял човек. Тя заявява, че иска да прави дует (макар че би трябвало да е трио) с братя Аргирови, при което я подкачат, че така пак ще бъде половин изпълнител.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    20 4 Отговор
    Казано с други думи, тя е "получовек". Или по-точно "недочовек".
  • 2 Смешници

    24 5 Отговор
    Безличните хора са винаги половинки, недовършени. Тези двамата са и грозни.
  • 3 Андрей и Иван! Две Недоразумения

    24 4 Отговор
    Които някой Тика Зорлен на Пред! Нико е единия,! Не става нищо от цялата им Клоунада!?
  • 4 Знаем знаем

    13 3 Отговор
    вие и двамата+другия Иван не правите цял човек!
  • 5 Кой се интересува от Иван и Андрей???

    14 2 Отговор
    НИКОЙ!!
  • 6 ЦИРКаджии

    8 2 Отговор
    Що ма булка, ПЕШО овчаря, кат те искаше да си главна овчарка, що не му пристана? Така нямаше да си ПОЛУ....
  • 7 яяя

    5 2 Отговор
    ти дори и жена не си...някакъв травес-тит грозен....
  • 8 Знайко

    9 2 Отговор
    Чудех се защо това предаване толкова ми простее, а то било семейно-приятелско, за да се забавляват продуцентите и жените им и да правят някой лев между другото.
    Отивам да повърна!