Last news in Fakti

26 Май, 2024 04:25 2 947 5

Миро се стреснал от смъртта на Ласкин и спрял с пиенето

  • миро-
  • алкохол-
  • певец

От 5 години поп звездата е пълен трезвеник

От 5 години насам поп звездата е пълен трезвеник отново се наслаждава на живота. Днес изпълнителят живее здравословно, спортува и е в перфектна физическа форма. Събитието, разтърсило Миро, е смъртта на известния актьор Ласкин, който умира след сериозни проблеми с алкохола. Тогава Миро е в тежка пиянска серия и не изтрезнява с дни.

"Ние сме родени на една дата с Иван - на 10 март, разказва изпълнителят на "Гълъбо“. - Аз бях много, много пиян през нощта. Сутринта станах, погледнах си телефона и разбрах, че Иван е починал. Оставих си телефонна и си казах: Пич, имаш два пътя - живееш или умираш. Избери живота!“.

С много воля Миро успява да се избави от демоните си. Някъде тогава започва и да спортува активно, фитнесът се превръща в негова мания и днес изпълнителят се гордее с перфектно изваяно мускулесто тяло.

"Това е най-добрата физическа форма, в която съм бил досега“, казва звездата. "Когато започвахме всичко, което исках беше да се чувствам по-добре в тялото си... Е, целите ни се промениха и постигаме повече. Гледаме напред и нагоре! Небето няма граници... Преди криех мазни килограми."

Едно от най-важните неща в живота на Миро е вярата в Бог. Изпълнителят твърди, че именно Господ помага на него и семейството му в най-трудните моменти. Звездата става вярващ след драматичен момент в детството си. Още от малък

Миро започва да пие бира и на 14 години претърпява неприятен инцидент.

"В търсене на бира открих една бутилчица, разказва музикантът. - Отворих я и я изпих, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кои знае каква надежда на майка ми, при което тя, като атеист, започва да казва: "Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син“. В момента, в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен.“

Според Миро именно Господ спасява баща му, който успява да пребори рака. От своя страна майка му успява да се възстанови след инсулт.

"Татко беше атеист, прие Христос за личен спасител. И ето, че е жив и здрав след толкова години."

Днес Мирослав Костадинов, както е неговото истинско име, се моли всяка сутрин. "Всеки от нас сам изгражда връзката си с Бог. Това е любовна връзка", казва изпълнителят.

48-годишният певец разкрива че се бори с някои здравословни проблеми. Преди няколко дни той разбира, че има автоимунно заболяване. Слуховете носеха, че той има проблеми със щитовидната жлеза, които се отразяват на очите му и изпълнителят почти не сваля слънчевите си очила.

"Съвсем случайно ми откриха автоимунно заболяване. Покрай него трябваше де се съобразявам със създаването на новия си албум. Беше тъжен период, който ми докара депресия. Не искам да говоря за това“, каза Миро в ефира на bTV, цитиран от plovdiv24.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бах

    14 8 Отговор
    Абе , защо ни занимавате с отрепки и пияници
  • 2 ннннннннн

    1 2 Отговор
    Ха,добър Ви ден! Елкохолът в много чашки ,е като да ти падне дърво върху колата по време на буря и ти-ехеее,чао за винагиии!
  • 3 Един шофьор

    12 5 Отговор
    Който спре да пие се разболява!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 „двама шофьори”

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Един шофьор":

    От пу.РУ.филия