Last news in Fakti

27 Май, 2024 14:58 4 296 8

Симона и Димитър се сгодиха отново след края на Hell's Kitchen (СНИМКИ)

  • симона манолова-
  • димитър красенов-
  • хелс китчън-
  • годеж-
  • двойка

Двойката затвърди факта, че годежът им на екран не е бил просто по сценарий

Симона и Митко от „ Hell's Kitchen“ направиха втори годеж. Този път той бе след края на предаването, далеч от камерите и само за тях двамата.

Мони Бонбони, както е псевдонимът на симпатичната родопчанка, и любимият ѝ Димитър затвърдиха, че са истински годеници и любовта между тях процъфтява след излизането от кулинарното предаване. Чернокосата брокерка разкри за силната любов между двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със снимка на двойката, на която Симона позира с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях е още една двойка от „Hell's Kitchen“ - победителят Чоткин и неговата годеница Камелия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 𝕸𝖔𝖓𝖎 𝕭𝖔𝖓𝖇𝖔𝖓𝖎🔥 (@simona_manolovaofficial)

Интересното е, че и двете двойки заедно с третия финалист Станислав и неговата дългогодишна партньорка Нели отбелязаха троен телевизионен годеж в ефира на Нова ТВ на самия финал, организиран от шеф Ангелов. И на трите предложения за брак от мъжката половина в двойките дамите отговориха утвърдително.

Зрители обаче изразиха своето негодувание срещу емоционалните кадри и заподозряха опит за изкуствена конкуренция срещу „Ергенът“, който се излъчваше по същото време по bTV, а финалът на двете продукции беше в един и същи ден в праймтайма - 16 май.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Камелия Маджарова (@kameliqshine)

След невижданото досега в родния ефир сватбено настроение заваляха и купища подигравки, че докато ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в шоуто за готвачи направили не един, а цели три годежа накуп.

Оказва се, че Симона и Митко продължават да градят любовта си и бъдещето им изглежда розово, както това на Чоткин и неговата годеница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от съдбата, че ги е срещнала в кулинарното риалити.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    17 5 Отговор
    Ако трябва ще направят още 7-8 годежа, важното е цялата рода да е по телевизора и всички да ги гледат в захлас.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Митак

    18 7 Отговор
    Какъв трябва да си да приемеш това нещо наречено Симона.............явно не виждал жена до сега.

    Коментиран от #6

  • 4 българин

    11 2 Отговор
    не че Митака е хубав, ама тя е направо ужас. Вярно, че е по-важно да е човек, защото красотата е до време , а и не живееш с красотата, а с човека. Обаче....
  • 5 Честито

    1 1 Отговор
    Честито, взе си нова сех кукла .
  • 6 Ми той

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Митак":

    cи е ликa пеиликa c нея. Нa един aкъл ca и двaмaтa. C IQ нa три годишни децa ca.
  • 7 Кмета

    2 0 Отговор
    Да са много щастливи,Господ е събирач!
  • 8 Ццц

    0 0 Отговор
    Зависта на злобарите е безкраина ,като простащината която олицитворяват.