28 Май, 2024 07:29 3 167 12

Мария Бакалова жестоко ревнува Валери, но заедно ли са още?

  • мария бакалова-
  • валери григоров-
  • раздяла-
  • ревност

Дистанцията между единствената номинирана за „Оскар” българка и нейния любим каскадьор се е увеличила с времето

Мария Бакалова и гаджето ѝ Валери Григоров много се обичат, но от разстояние, твърди „Уикенд”.

Двойката не е засичана заедно вече повече от два месеца, а холивудската звезда преди дни стъпи на червения килим на кинофестивала в Кан без любимия си. До скоро тя го водеше навсякъде със себе си.

Ако направим сравнение между новините за Мария Бакалова преди година и сега, няма как да не забележим една съществена разлика. Тогава тя не се отделяше от каскадьора Валери Григоров, син на адашката ѝ и олимпийска шампионка в стрелбата Мария Гроздева, а сега се движи сама. В Кан преди дни българката триумфира в умопомрачителен стайлинг за стотици хиляди долари, придружена единствено от своите колеги в продукцията, която представят на големия кинофорум. Това е новият филм „Стажантът”, който разказва за възхода на Доналд Тръмп през 70-те и 80-те години на миналия век. Чаровната бургазлийка играе бившата съпруга на милиардера, избран по-късно за президент на САЩ, Ивана Тръмп.

Мария показа в социалните мрежи кадри от лентата, а нейните познати в България се втурнаха да я поздравяват по поредния успех. Сред тях беше и Валери, който коментира кадрите със сърчица. Мария отговори „Обичам те”, но не го взе със себе си в Кан. Вероятно е имало сериозна причина за това. Само че до скоро звездата го водеше със себе си на всички събития, на които можеше да го представи на влиятелни и популярни личности от Холивуд. Предвид мерака му да се занимава с кино някой ден, това би могло да му е от полза. Мария не пропускаше да го вземе със себе си като своя половинка навсякъде, където имаше шанс да блесне, затова няма как да не направи впечатление, че сега в Кан е без него.

Последната снимка от фотосесия на Бакалова с Григоров беше публикувана в социалните мрежи на 10 март. Два дни по-късно актрисата беше в публиката на „Денсинг старс” заедно с родителите на любимия си, за да го подкрепи на дансинга. След това замина, за да снима нов филм, сега е в Кан, а кога се вижда с Валери, за да поддържа огъня на любовта, не е ясно.

Около Нова година се разнесе слух, че двойката се е разделила заради лошото отношение на свекървата към холивудската актриса. Мария Гроздева непрекъснато натяквала на снаха си, че потеклото ѝ не е подходящо за нейния син. Тя мачкала самочувствието на момичето по всички начини, за които се сещала, и му вгорчавала живота, докато накрая Бакалова си събрала багажа и заминала зад граница. За нея това не е трудно, тъй като не ѝ липсват ангажименти в световното кино. Появата на Бакалова с Гроздева в „Денсинг старс” за малко разсея слуховете за лошите отношения между двете адашки, които споделят и сходна по цвят боя за коса – и двете са платинени блондинки. Въпреки това обаче всички публично достъпни знаци водят към извода, че дистанцията между единствената номинирана за „Оскар” българка и нейния любим каскадьор се е увеличила с времето.

Според запознати, Бакалова била патологично ревнива и устройвала сцени на Валери, защото го подозирала, че има отношения и с други момичета. Неотдавна двамата пак се скарали, защото интриганти ѝ подхвърлили, че мачото не бил безразличен към една от танцьорките в „Денсинг старс”. Именно заради това и Мария отишла на едно от предаванията – за да види от първо лице какво се случва там. Очевидно двойката се е скарала жестоко и сега актрисата е заминала сама за елитния кинофестивал.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аххии

    23 4 Отговор
    Отчаях се, отивам да драйфаю
  • 2 ГРИГОР Е СВОБОДЕН

    24 2 Отговор
    НЕГО ПОНЕ НЯМА ДА ГО РЕВНУВАШ ЗАЩОТО ЗНАЕШ, ЧЕ СИ ВРЕМЕННА...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Много

    29 10 Отговор
    ми е неприятна, доста грозна, със съмнителен морал. В общи линии - срам за България.

    Коментиран от #11

  • 5 РЕАЛИСТ

    26 12 Отговор
    Тая семпла селска пръчка Марийка ли ще играе ролята за Ивана Тръмп. Я се виж в огледалото ма. Ивана Тръмп беше модел с осанка и маниери, а ти само за дъщерята на Борат от Казахстан ставаш. И този филм е същата пародия , затова вземат пак тази никаквица. Тръмп вече се изказа за филма. Политически пасквил на демократите и пак в играта е нашата Марийка.
  • 6 шам фъстък

    18 2 Отговор
    И нас трябва ли да ни интересува ,кой кого ревнува и дали са заедно? Все едно да ни интересува, Айфеловата кула колко болта има.

    Коментиран от #7

  • 7 Сивата котка

    18 3 Отговор

    До коментар #6 от "шам фъстък":

    Колко болта има Айфеловата кула е по значим въпрос, отоколкото дали Мара ревнува синковица Валери. Защото, ако болтовете на кулата са лабави, га са кача на Айфеловото изобретение...
  • 8 Той я използва

    9 9 Отговор
    Той пък един Валери. Неудачник. Професионално неорентиран. Бакалова се труди неуморно, а този лентяй я използва за трамплин към киното, да го урежда с връзките си.
  • 9 Мнение

    20 1 Отговор
    Валери е един лигльо.
  • 10 БРАВО

    13 1 Отговор
    Какъв як сутришен въпрос... Кой го интересува за тях или за това мине на мине седмица ни ги лансирате.Браво
  • 11 бай Даньо

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Много":

    И отново била в любимата си роля...
    Ами ако Тръмп ги осъди
  • 12 абе,

    10 2 Отговор
    Абсурдни са ми като двойка.Не ми допада Мария, все неподходящи роли и дават и лично аз не мога да видя този неин талант за който ни проглушават ушите лакейни медии.Валери майка му се чуди каъде да го пробута за да стане медийно известен защото явно не учи нищо за сериозна професия.Не ми допадна в Игри на волята където беше под крилото на Евгения Джаферович но ми хареса в Денсинг старс,че се очупи и се научи да танцува много добре-браво на треньорката му.Заслужаваха да са в финалната четворка вместо ЩоновИ.