Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 21:37 2 189 2

Новата мода е лице без грим (СНИМКИ)

  • грим-
  • тенденции

Дойде времето и на естествената красота. Целта на „нудисткия” грим е да прикрие недостатъците, но в същото време да не придава на лицето ефекта на маската. Така лицето изглежда все едно не е гримирано, но е по-естествено.

„Външността ви трябва да си остане ваша: разпознаваема, индивидуална и уникална!”, казват корифеите в гримьорския бранш. „Днешните тенденции в Европа са лицето да изглежда максимално естествено”, споделя Ник Кисляк, водещ гримьор в L’Oreal Paris.

Какво представлява „нудисткият” грим? Полупрозрачен тонове, широки, добре оформени вежди, лека руменина на бузите и свежи устни. За да се постигне ефектът на чистото лице се използват неутралните цветове на фондьотена. Червилото, чийто тонове трябва да са близки до естествения цвят на устните, се нанася чрез потупване с пръсти. Този начин е не само лесен и бърз, но и създава ефект на лека небрежност, която е особено важна за натуралния грим. Веждите могат да бъдат оформени не само с помощта на пинсета (задължително от козметик или гримьор), но и с помощта на молив в близък до тях тон.

Най-новата тенденция – без грим, беше представена на Седмицата на модата в Ню Йорк.










Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Едно нещо положително да произлезе от модата.... Ама да видим дали ще се наложи, или ще си остане само леко отклонение от стандартите за кратко време.
  • 2 S Bogomilov

    0 0 Отговор
    Нищо няма да излезе , мога от сега да ти кажа. Ще стане като идеята за био храните....тоест добра идея но не масова.