Last news in Fakti

10 Юни, 2024 14:31 1 548 14

Зрителите са недоволни: Не искат втори сезон на "Скрита самоличност"

  • скрита самоличност-
  • геро-
  • герасим георгиев-геро-
  • шоу-
  • предаване

Шоуто с водещ Геро не грабна интереса на аудиторията

Пълен провал се оказа новото предаване на Нова телевизия „Скрита самоличност”. Масираната реклама и лицето на водещия – любимият на много българи артист Герасим Георгиев-Геро, му осигури добър рейтинг на старта. Зрителите бяха разочаровани обаче, че шоуто само по себе си беше абсолютна скука. Повече от месец се въртя рекламата на „Скрита самоличност”, която обещаваше големи забавления за цялото семейство. Затова миналия понеделник доста хора проявиха интерес да видят старта на новото предаване на Геро. Телевизията отчете голям успех. Шоуто е било конкурентите си от Би Ти Ви с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група между 18 и 59 години.

По традиция Нова ТВ взима под внимание само тази група зрители, смятайки, че тя е най-интересна за рекламодателите, от които идват парите ѝ. Успехът на Геро е голям, като се има предвид, че предаването му върви на гърба на хитовото „Кой да знае?” по Би Ти Ви. Комикът като водещ се бори с цели трима свои популярни колеги, които са лица на другото предаване – Сашо Кадиев като водещ и Милица Гладнишка и Христо Пъдев като лидери на двата състезаващи се отбора. Към тях всяка вечер се присъединяват и още две звезди, така че шоуто наистина е бляскаво. И въпреки това Геро в комплект с няколко непознати направи по-добър рейтинг от Кадиев.

Само че докога ще трае този успех?

Зрителите изгледаха предаването само за да открият, че то е пълно разочарование. Нито е толкова помпозно, колкото се очакваше, нито е толкова забавно, нито е увлекателно, защото всичко в него зависи единствено от налучкване. Няколко човека излизат пред състезателя, който трябва да познае с какво се занимават, като не му дават почти никаква информация за себе си. И това е всичко.

„Не ми хареса!”; „Не ме грабна”; „Много тъпо предаване!”; „Пълен боклук”; „Твърде елементарно! Колко е интуиция, на база на какво е тя? На един поглед! Или чисто налучкване!”; „Много ми е еднообразно. Някак няма интрига. Не знам, но нещо не ми допада много в началото. И защо стоят като статуи не разбирам. Може да си стоят спокойно без да говорят”, коментира телевизионната аудитория в социалните мрежи.

Явно очакванията са били по-скоро за забавно предаване, в което на преден план излиза логиката, но се оказа, че „Скрита самоличност” е по-скоро като игра на тото – хвърляш предположения в тъмното и се надяваш да улучиш десетката, което е почти невъзможно.

Много хора забелязаха, че и водещият не е такъв, какъвто са свикнали да го виждат. „Много е стегнат!”, коментират те. За онези, които са свикнали да гледат Геро и типичния му хумор в "Като две капки вода", новото шоу поднесе неприятна изненада. Тук той обаче е доста по-сериозен и това не се харесва на феновете му. Има и позитивни коментари за шоуто, намират се хора, които го харесват, но като цяло не се наблюдава кой знае какъв интерес. Ще е истинско чудо, ако след първите епизоди, които се въртят в момента, последва и втори сезон, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДА АМА НЕ...

    7 1 Отговор
    Ми ЧИ ТО
    Баш шоата за семейството
    Започват...сега С реденето
    На проекто кабинето...😀🙌
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да така е

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Преди 25 години беше модерно в чужбина. Сега е буламач. На мен и Стамат не ми харесва, ама ти всеки ден с трепет го чакаш.
  • 5 ами,

    2 16 Отговор
    На мен пък ми допада,нещо различно от шир потребата. Кара те заедно с участника да мислиш, преценяваш, сравняваш,отгатваш.
  • 6 "Кредит Маркет ООД"

    2 1 Отговор
    с управител Димитър Смиленов е най-некоректната фирма.
  • 7 Механик

    12 1 Отговор
    Зрителите не искали?? Ми никой не ви кара насила бе.
    Аз как не гледам такива неща и ей на, много съм си добре.
    Па те да си пускат каквото си искат. Когато всички спрат да гледат телевизията им, ще се усетят и ще сменят репертоара. Инак ще фалират и ще изчезнат като динозаврите. Което пък никак няма да е лошо.
  • 8 дзверо

    4 1 Отговор
    Зрителят както винаги е прав.
  • 9 Геро е симпатяга

    3 5 Отговор
    Но това предаване е пълна глупост.....просто
    пълнеж.
    Съжалявам, Геро, но изобщо не
    го гледаме. Ти си уникален, защо си се захванал с този фарс?
    Бягай.....
    .

    Коментиран от #14

  • 10 Тв критик

    3 0 Отговор
    Тази тв не я гледам от години. Няма какво да се гледа по нея . Само като и видиш програмата и ти става лошо. Сериали , предавания ,шоу програми и разни състезания . А по другите канали който има само стари филми и глупости.
  • 11 ☢️☢️☢️☢️

    4 0 Отговор
    Тези от нова се чудят каква тъпотия да купят и показват.
  • 12 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Става само за безработни и пенсионери и хора без кабелна . Или за скръндзи който не искат да плащат за да гледа тв .
  • 13 Ся го

    1 1 Отговор
    Гледам за първи път. Уникално ...тъпо е...
  • 14 Хванал се е

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Геро е симпатяга":

    Заради пари! То и аз бих го водил ,макар да виждам ,че е тъпо!