Last news in Fakti

13 Юни, 2024 07:56 1 711 4

Ако сте влюбени в мъж Дева: Най-важното, което трябва да знаете

  • мъж-
  • дева-
  • влюбени-
  • взаимоотношения

Как да се държите с мъжете, родени под знака на Дева?

Ако сте влюбени в мъж Дева: Най-важното, което трябва да знаете - 1
Снимкa: Shutterstock

Тайната на щастливия живот с мъжете зависи от много фактори, така че не бива да игнорирате и принадлежността им към определен зодиакален знак. Влиянието на звездите оставя отпечатък върху характера и познавайки характеристиките, е по-лесно да „опитомите“ любимия си.

Как да се държите с мъжете, родени под знака на Дева? Ето няколко важни качества, които са присъщи на повечето представители на силния пол.

Можете да поддържате хармонична връзка с мъж Дева, ако се откажете от лъжите и измамите

Представителите на този знак усещат измамата на километър разстояние и не прощават, ако се опитат да ги манипулират. Мъжете Дева имат фина психическа организация, дори това да не се вижда зад бруталния им външен вид. Те реагират остро на обиди и трудно прощават.

Мъжете Дева са собственици

Техният социален кръг е под надеждна закрила, а в любовта те остават предани партньори, дарявайки любов и грижа на своите любими. Жените, които са се свързвали с мъже от този знак, не трябва да се обиждат от тяхната ревност. Най-лесният начин е да намерите компромис, като говорите откровено и също така не давате повод на избрания да проявява нежелани емоции.

Мъжът Дева е свикнал да води диалог и за него е важно да получи отговор

След като сте свързали живота си с интелигентен представител на този знак, трябва да сте готови да поддържате високо ниво. Общите интереси са важни, защото ако няма достатъчно допирни точки, връзката постепенно ще се разпадне.

Мъжът Дева е надарен с различни таланти

Но има една особеност - за тяхното развитие той се нуждае от одобрението на своята любима, както и от нейната пълна подкрепа. Като критикуват мъжа или не вярват в неговия успех, дамите рискуват напълно да разрушат връзката да си създадат враг.

Създаването на силна връзка с мъж Дева не е лесна работа

Но ако покажете търпение и грижа, можете да получите не само идеален партньор, но и защитник, ангел-хранител, а също и идеален баща за бъдещите ви деца. Мъжете от този знак не се женят твърде рано, но ако това се случи, бъдете сигурни, че семейният живот ще е стабилен и щастлив.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато

    3 2 Отговор
    Някой пише по такива теми, трябва да има поне малко разбиране за тях! Костова има разбиране колкото Костов от демокрация .- никакво !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хмм

    2 1 Отговор
    За Девите трябва да знаете, че са вманячени на тема ред и чистота.

    Коментиран от #4

  • 4 Личен опит

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "хмм":

    Не е вярно