Last news in Fakti

13 Юни, 2024 12:57 1 322 7

Жизел Бюндхен разкри 9-те си тайни за съвършена форма и красота

  • жизел бюндхен-
  • модел-
  • супермодел-
  • тайна-
  • красота-
  • младост-
  • храна

Моделът публикува готварската си книга, в която разкрива какво яде и пие, за да изглежда вечно млада

Жизел Бюндхен разкри 9-те си тайни за съвършена форма и красота - 1
Снимка: Shutterstock

Искате ли да знаете на какво Жизел Бюндхен дължи невероятната си визия? Бразилската суперзвезда разкри деветте променящи живота съставки, които подхранват тялото ѝ и ѝ помагат да запази здравия си, младежки вид.

43-годишният супермодел наскоро даде на феновете възможност да надникнат в хранителните ѝ навици, като публикува готварската си книга Nourish през март, която веднага се превърна в бестселър. Сега бившата съпруга на Том Брейди сподели публикация в социалните мрежи, в която подробно описва любимите си билки и подправки, които ѝ помагат да остане в добро здравословно състояние.

„Наистина вярвам в древната поговорка, че храната е нашето лекарство, тъй като почувствах голяма разлика в живота си, когато започнах да правя по-добър избор за това, което ям“, обясни Бюндхен.

Красавицата от Бразилия разкри своя списък с конкретни съставки за по-добро здраве, в които се кълне.

Тя използва джинджифил за по-добро храносмилане и заради неговите противовъзпалителни свойства, както и магданоз, който, според нея, съдържа антиоксиданти и насърчава свеж дъх. Жизел също обича розмарина, защото стимулира имунната ѝ система и ѝ помага да подобри храносмилането. Куркумата е друга от нейните предпочитани съставки, поради противовъзпалителните си свойства и защото я смята за стимулант на здравето на сърцето.

Освен това, босилекът е добър за сърцето, като също притежава антиоксидантни и антибактериални свойства, а черният пипер помага за усвояването на хранителни вещества. Жизел се наслаждава на кориандъра заради неговата детоксикираща способност и ефекта му в понижаването на кръвната захар. Риганът пък ѝ е любим заради неговите антибактериални и антиоксидантни свойства.

Красавицата завърши списъка си със съставки, като възхвали качествата на канелата, която използва за подобряване на кръвообращението.

„Храната е един от най-мощните инструменти, с които разполагаме, за да подсилим имунната си система. Когато ядем храни, които не са преработени, техните хранителни вещества и витамини подхранват телата ни, помагайки ни да останем здрави и да се чувстваме добре“, пише Бюндхен.

В момента Жизел се наслаждава на живота след развода си с Том Брейди. Тя е във връзка със своя инструктор по бразилско жиу-жицу Хоаким Валенте, но категорично отрича да е изневерявала на съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ице

    2 1 Отговор
    На тая снимка горе от абитуриентската каква е яка само, а на долните снимки на нищо не прилича.
  • 2 Лорд Минчу

    2 2 Отговор
    Да ама ония ръб мъжа й Том Брейди бега с 200😂

    Коментиран от #5

  • 3 Татра

    4 0 Отговор
    Коя???????? Това моделките не ги броя за нещо.полез о и интересно.

    Коментиран от #6

  • 4 пластичен хирург

    3 0 Отговор
    Да бе, съвсем вярно е. И аз в мойта клиника така им поддържам младостта - с магданоз и джоджен.
  • 5 русофобията е като всяка фобия

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд Минчу":

    Дрън-дрън на кило и канче - тя бега от него , щото не я язди редовно от сичките илачи дето взема за да е във форма. Негов приятел го каза в интервю, а с такива приятели врагове не ти трябват.
  • 6 седерастите на Синагогата не спят

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Татра":

    Вършат идеална работа на дядя Шорош и компания , пробутвайки неговите поведенчески модели в обществото.
  • 7 123456

    1 1 Отговор
    свирки, круши и топла вода