Last news in Fakti

19 Февруари, 2014 10:29 1 532 1

Вини Джоунс ще разтърси Къртицата 2

  • вини джоунс-
  • риалити шоу-
  • къртицата 2

Бившият футболист ще се изправи срещу колегата си Илиян Киряков

Бившата футболна звезда с невероятен актьорски талант, Вини Джоунс, влиза в риалити шоуто Къртицата 2: Разтърсванe, съобщава TV7.

Любимецът на режисьора Гай Ричи ще се състезава срещу отбора на Илиян Киряков. Двамата последно са се срещали на футболния терен, но този път битката ще бъде съвсем различна и много по-екстремна. Като всичко, което ще се случва във втория сезон на шоуто.

Участниците ще живеят в мрачна готическа атмосфера, мистериите ще ги съпътстват, както по време на Битките, така и в самото им жилище - тайни стаи, детективски загадки и още много емоции очакват ВИП играчите, както и тези, избрани на кастинг. Вини Джоунс ще се включи в приключението заедно с българските звезди Евгени Иванов - Пушката, Бориса Тютюнджиева, Ивайла Бакалова, Александър Сано.

Звездата от "Гепи" и "Две димящи дула" ще участъва в 3 изпитания.

"Вини Джоунс прие да стане част от българския проект, колкото и фантастично да звучи, защото лично го "кефи". Харесва адреналин, харесва екшън, харесва срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България, така че можем да кажем, че визитата на г-н Джоунс е наполовина неофициална. Той идва в България като фен на формата много повече, отколкото като звезда, чийто трансфер е уговорен от мениджърите. За нас като продуценти това беше изключително важно и много натежа при взимането на решението ни, защото този сезон на Къртицата ще е различен от предишния и най-важното изискване към всички участници, независимо дали за със звезден статус или не, е 100% отдаване на формата. Много сме щастливи, че Вини Джоунс ще бъде част от истинския екшън", споделят продуцентите Иван и Андрей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Вини Джоунс се снима и в предаването ''Мъжкари в Русия''