Last news in Fakti

16 Юни, 2024 04:29 1 933 5

Принцесата се появи! Борещата рака Кейт Мидълтън с дългоочаквана публична изява ВИДЕО

  • кейт мидълтън-
  • принцеса на уелс

Съпругата на принц Уилям присъства на традиционния военен парад Trooping the Colour по случай рождения ден на крал Чарлз Трети

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, направи своята дългоочаквана първа публична изява за годината на традиционния военен парад Trooping the Colour по случай рождения ден на крал Чарлз Трети, предаде БНР.

Принцесата, която в момента се лекува от рак, бе видяна да се усмихва и маха от балкона на Бъкингамския дворец в края на церемонията, изпълнена с помпозност и пищност. Кралят, който също се лекува от рак, този път се придвижи с карета, а не на кон.

Принц Уилям, принцеса Ан и принц Едуард обаче спазиха традицията като яздиха коне във военна униформа. Хиляди почитатели на монархията чакаха под проливния дъжд едно от най-големите събития в кралския календар. Имаше възторжени възгласи от тълпата, когато за първи път зърнаха Кейт и Чарлз, отправяйки се от Бъкингамския дворец към парада на конната гвардия. Процесията с каретите беше посрещната от море от мобилни телефони на хора, които се опитваха да направят снимка на кралските особи през прозорците.

Церемонията отбелязва официалния рожден ден на монарха и се провежда повече от 260 години. Това беше първата публична поява на Кейт след Коледа. През март тя разкри, че е подложена на химиотерапия за рак.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малката русалка

    2 1 Отговор
    "Кралят, който също се лекува от рак..."
    - Себастиан, твоята рода все на кралски особи налита! Чакай малко, защо ме гледаш така странно?...
  • 2 Хайл

    4 1 Отговор
    Радвайте се поданици на британската империя . По точно на германо, детска, гръцко, руско , австрийска .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да е жива и здрава!

    12 3 Отговор
    Прекрасна, Господ здраве да й дава!
  • 5 кураж Кейт

    6 0 Отговор
    Нашите търговски вериги предлагат химиотерапия от последно поколение.