Last news in Fakti

16 Юни, 2024 09:18 8 839 20

Бащата на Радина Кърджилова с първи думи за раздялата с Деян Донков

  • радина кърджилова-
  • христо кърджилов-
  • баща-
  • деян донков-
  • връзка-
  • раздяла

Художникът Христо Кърджилов сподели, че дори самият той не е чул нищо от двойката за евентуална раздяла

Завистлива колежка е източникът на слуховете за раздяла на една от най-дългогодишните двойки сред родните артисти - Радина Кърджилова и Деян Донков.

Според плъзналите клюки двамата от година и половина вече не живеят под един покрив заради изневяра от страна на Донков. От обкръжението на актрисата обаче са наясно коя е жената, която пуска недоброжелателните мълви по адрес на все още влюбената двойка. Най-вероятно девойката се цели в роли, които Кърджилова получава, тъй като напоследък кариерата ѝ след второто майчинство е във възход.

"Не са ми казвали за раздяла между тях. Щяхме да знаем, неверни неща са това. Ако говорим за раздяла, в момента наистина има такава, но физическа - Деян сега е в Карадере с децата на каравана, а Радина репетира в Народния театър в пиесата "Медея". Това са сериозни твърдения и смятам, че ако има нещо такова, ние, близките, първи ще знаем."

Това коментира пред "България Днес" бащата на Радина Кърджилова - художникът Христо Кърджилов. Той няма намерение да гадае защо и откъде са тръгнали слуховете за разлъка между дъщеря му и Деян, но обясни, че Радина в момента е много търсена и постоянно работи.

"Не може да вдигне глава от постановки, което всъщност е и много радващо, защото я харесват", казва щастливият татко и дядо. И това е така, след майчинството Радина има повече представления от Деян, а извън тях снима сериал на морето заедно с Койна Русева, Теодора Духовникова и Мария Каварджикова.

В интернет пространството двамата продължават да "държат" общите си снимки, а последната е от рождения ден на Донков миналия август. "Честит рожден ден, Коти! Благодаря ти, че преобръщаш света ми и ме държиш над повърхността. Обичам те", пише Радина. Кадърът не е последван нито от снимки за Нова година, нито за Великден. Радина обаче обясни, че вече не ползва социалните мрежи, за да споделя лични моменти на децата и мъжа си, а основно за инфлуенсърство, т.е. да рекламира различни стоки и да представя себе си, с което поддържа интереса към актьорската си кариера.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    14 1 Отговор
    Има лоши завистливи Хора
  • 2 Терзиев

    14 1 Отговор
    Аз бих я взел ама тя не знам дали ще иска

    Коментиран от #5

  • 3 Хубава

    32 3 Отговор
    и чаровна , странно как се е подлъгала с тоя влах , че и над десетилие по - стар от нея !
  • 4 Този

    30 1 Отговор
    Я съсипа тази жена, а беше хубава и чаровна някога!
  • 5 Дядо Стою

    16 7 Отговор

    До коментар #2 от "Терзиев":

    С две ремаркета, няма особено голям избор. Така, че ще иска. Няма къде да ходи.
  • 6 Обективно

    28 3 Отговор
    Този е долен наркоман. Лично съм го виждал по тоалетните из клубове. И все е в лоша компания
  • 7 Голата истина

    11 4 Отговор
    Може ли да пере и да прави шкембе чорба
  • 8 комунистче

    14 2 Отговор
    не всички, които живеят до Дунава са власи, има си влашки, но има и чисто български села, образовайте се
  • 9 Дедо

    21 3 Отговор
    Аз по грозен мъж от тоя нейния не съм виждал. В лицето е като остарял невъзмъжал пубертет.
  • 10 Я го знам!

    19 3 Отговор
    Всички знаят, че тоя е наркоман, направи я нея такава. Да не споменавам за редовните побоища.
  • 11 Иван

    7 0 Отговор
    Младо момиче - нищо повече, нека се радва сега на младостта си.
  • 12 Сега

    9 0 Отговор
    и бабата на Донков да се включи и ето ти готов сериал!
  • 13 Никси

    1 7 Отговор
    епа що да прай човека , като децата мануше да сисат , а она е манула да му дава , прав е че я гони нема на сух режим да я държи ,я па я що каза а бре МАЙТАП БЕ УЙЛИ (ФИЛМА АЛФ) , като те заслепи сляпата Неделя и не виждаш нищо , чак осъзнаваш до тебе пратнйора ти дали става за Съпруг или Съпруга , но тук модата в тия среди е копиране на ХОЛИВУУД , как иначе ще е , вишла жабата че коня се кове , търчи и тя да поднася крак за да не остане по назад и тя , всеки си има някъкви трески за делкане и бръмбари в главата , има две положения ; или тая си е намерила млад с по твърд и голям , или бега от големите твърди но дърти кардани , вече на фланецо го е уловила ръждата и ване да изпуща , и да лепи и да плюе , пак си издиша , но паживьом па видим , може да е Блъфиране сред обеството , за да си припомним за тях !!!.
  • 14 фАНТОМасс

    5 3 Отговор
    Любовта винаги е ВЕЧНА , докато трае ! Ама след това.....непреодолими различия ....всеки продължава по пътя си......оставаме си приятели......ще се подкрепяме .....и други ала бала и тинтири минтири !
  • 15 леле , КАКО !

    9 2 Отговор
    Както казваше един приятел - ЛОШО е да те НАБЕДЯТ , а още по-лошо е , ако се окаже , че е ИСТИНА !
    А сега кажете - кое от двете е това !
  • 16 Жаба Кикерица

    9 4 Отговор
    Честно казано /според мен/ като актьори са средна ръка ! Самочувствие / особено при него - в изобилие / .Но аз не съм фактор , та да казвам кой , как , какъв !
  • 17 иметонаВИМЕТО

    7 3 Отговор
    А какво толкова е важно това , че го пишете ? Както се разбира , дори НЕ Е потвърдено от страните. А вие пишете , пишете , пишете , та чак се опиянявате !
  • 18 ТиквенсониадатА

    9 2 Отговор
    Можете ли да напишете и такава СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНА статия и за сагата на Бойко от Банкя и Борислава мис Бикини ?
    Тук поне има много по-пиперливи и пикантни доказателства и следи ! И къща в Барселона , и детенце Ема , и местенето им към Италия , Дубай , Турция , и снимките на Мата Хари , и разговора на Двете каки......
    ИЗОБИЛИЕ от следи , които един ИСТИНСКИ разследващ журналист би могъл да потърси и разрови ! Ако е смел , търсещ и не се страхува от отмъстителния и мрачен Вожд на ШАЙКАТА и неговите СЛУГИ !
  • 19 от заглавието така се разбира

    2 1 Отговор
    нито ги знам тия нито ме интересуват но защо пишете за раздялата на двама мъже и намесвате дъщерята …
  • 20 Ясно

    1 0 Отговор
    Ненормалникът я е пребил като куче.