Last news in Fakti

16 Юни, 2024 17:43 1 539 7

Симона и Митко от Hell's Kitchen не приемат годежа насериозно (ВИДЕО)

  • митко и симона-
  • хелс китчън-
  • годеж-
  • връзка

Младата двойка смята, че е твърде рано за сватба

Младата двойка Симона и Димитър, които се влюбиха в "Хелс Китчън", разкриха плановете си за бъдещето. Двамата се сгодиха в национален ефир и се превърнаха в любимци на публиката.

"Хелс Китчън" беше последното място, където съм очаквала да срещна любовта. Но се случи", споделя Симона в предаването "Събуди се" по Нова и допълва:

"В реалния живот и двамата не го смятаме за сериозно предложение. Говорили сме си, че когато дойде времето, ще има истинско, сериозно предложение. И близките ни не го приемат. Пръстенът е просто символ на любов."

Самият Димитър допълва, че не е бил подготвен за подобно нещо. Още в началото влиза с нагласата да се концентрира само върху храната и готвенето, а не да си търси приятелка. Близките и на двамата са останали изненадани от развитието на ситуацията, но ги подкрепят и ги насърчават да бъдат заедно.

"За годините си не се чувствам готова за сватба. Има доста време. Смятам, че е най-добре двама души да се опознаят и тогава да предприемат такива стъпки. С времето се опознавате и разбирате дали сте един за друг", категорична е 20-годишната брюнетка.

Митко също смята, че е хубаво да се опознаят, преди да падне втори път на колене, за да поиска сериозно ръката на любимата си.

"С всеки изминал ден нещата стават все по-добре. Почти всеки ден сме заедно. Минаваме през всякакви моменти и виждаме реакцията на другия", казва готвачът, които решава да остане в България, а не да се върне в Калифорния, където живее и работи преди да се запише за кулинарното предаване.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко

    6 1 Отговор
    Помаците и те се изтарикатиха, не искат да се женят!
  • 2 Такова изчадие да не

    11 1 Отговор
    Се е приближило до мен
  • 3 Дядо Гъдьо

    12 1 Отговор
    Е сега, ще я поклати поклати и ще я проводи. То в такава нива как да си посееш семето?
  • 4 БеГемот

    10 1 Отговор
    Карикатури....
  • 5 Бегай

    7 1 Отговор
    Тоя явно е много отчаян щом се е хванал с това.
  • 6 Рангел

    4 1 Отговор
    Хубава работа,aма........
  • 7 Нашийник

    0 1 Отговор
    Жалко за наивниците, които са повярвали, че всичкият този индийски сериал не е по сценарий...