19 Юни, 2024 13:45 1 719 10

Кремена Халваджиян претърпя пътен инцидент заради дупка

  • кремена халваджиян-
  • пътен инцидент-
  • дупка на пътя

Стилистката повдигна наболял въпрос, а именно инцидентите на пътя, причинени от некачествена настилка

Кремена Халваджиян привлече вниманието със скорошен пост в профила си в социалните мрежи. Съпругата на най-успешния роден продуцент Маги Халваджиян сподели за неприятна случка, която са преживели наскоро и какво е станало след това.

От думите на стилистката, на която се доверяват редица популярни лица в Нова телевизия, става ясно, че тя и нейни близки са имали неприятен инцидент на пътя, за щастие без лоши последствия, пише novini.bg.

"Днес едни разкошни хора ни помогнаха по път, след като се порадвахме на шосейната ни действителност и срязахме гума в една забележителна дупка! И колко е хубаво да видиш човечност, просто ей така, някак като едно време…Даже ни нахраниха вкусно, вкусно!

А дали ще доживея някога улици без дупки-не, няма!" , пише Кремена в профила си.

Под поста на блондинката очаквано валят десетки коментари от страна на последователите ѝ, голяма част от които са впечатлени, че с поста си тя е дала добър пример за останалите, тоест, заложила е на нещо позитивно, което явно рядко се случва в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде блее

    19 0 Отговор
    в телефона ли, а в територията дупки много, нали за това са халтурните предавания, за да краде властта, а народа да гледа сапунки
  • 2 замислен

    14 0 Отговор
    Я па тази дупка? да беше извикала КАТ да и обяснят, как няма как да и напишат протокол за пред застраховател ама ще и покажат един член (от закона) според който трябва да се движи със съобразена за пътните условия скорост и ако трябва да спре! не е спряла на време и си е срязала гумата значи е виновна и е за акт! Пък и какво очаква някой ако има хубав асвалт да го хвърли на пътя?
  • 3 Пфффф

    24 0 Отговор
    На тая "дизайнерка", ако не беше мъжът ѝ да работи при него, нямаше да ѝ позволят да прави дизайн на лука и чесъна на някоя сергия!
  • 4 От цялата

    8 0 Отговор
    работа разбрах , че покрай дупката , са минали на аванта - хем им помогнали , хем ги и нагостили ! Не , че няма Пътна помощ и кръчми , де !
  • 5 Сила

    13 0 Отговор
    Баба Крема обикновенно като се напие по заведенията претърпява инциденти с млади пу...Дки, нали е ментор на всички заблудени провинциални кандидатки за слава и доайен на сестрите амазонки.....! Често я преджобват в кенефите!
  • 6 ако беше

    9 0 Отговор
    дошла да живееш в Люлин, по нашите добре асфалтирани алеи дупки няма, ама нали сте от голямото добро утро/ дето се казва и вие ходите до тоалетната/, и гумите на луксозния ви майбах са нископрофилни за по 1000 лева бройката, и всички се бутате да живеете в подножието на Витоша където още и канализация нямате и на септични ями се надявате, нямаше да ти се случи подобен инцидент, ха сега се оплачи на арменския поп, та белким той да те свърже с кмета от Спаси София, дето си купи поста от двете едри момчета за 6 милиона, като му пуснаха в надпреварата куция кон Хъкмъкян, все от вашата диаспора.
  • 7 да де

    10 0 Отговор
    Оня ден имаше статия за същия случай със спукана гума заради дупка на пътя, КАТ отказали да издадът протокол защото шофьора неможал да посочи точно коя дупка е причината за инцидента. Затова предлагам КАТ да номерират дупките по пътищата.
  • 8 Щукар

    4 2 Отговор
    Като си е срязала гумата на колата,в багажника няма ли резервна гума? Развива 4-5 болта,сваля едната и слага другата. Завърта болтовете с ключ и готово. Проста работа.
  • 9 МИНУВАЧ

    3 0 Отговор
    Ами нали имаш ЗГО,...застрахователя плаща, ами ако си говорила по телефона, има ей така сте се почерпили с колежки...Но, най-вероятно е да се вдигне пушилка около името ти
  • 10 ТАЯ ДУПКА КОЯ Е И НА КОЙ Е

    0 0 Отговор
    НА БОКО НА ТОА НОВИЯ ЛИЙ ИЛИ ДУПКАТА НА ФАНДЪКА....ШОМ Е ТОЛКОВА КРАСИВА.САМО ЕДНА ЖЕНСКА ДУПКА МОЖЕ ДА Е ТАКАВА...