Last news in Fakti

28 Юни, 2024 20:30 2 334 8

Рускиня изгуби паспорта си и скоро разбра, че е омъжена за Мустафа от Египет

  • сингапур-
  • печалба-
  • казино

Бракът е анулиран с решение на съда

Жителка на Санкт Петербург изгубила руския си паспорт през лятото на 2021 г. и шест месеца по-късно неочаквано се оказала омъжена за египтянина Мустафа Мохамед Мустафа Ахмед, предаде "Фонтанка".

От пресслужбата на градските съдилища обясниха, че съдейки по документите, през януари 2022 г. момичето се омъжило за египетски гражданин.

Тя разбрала, че по някакъв начин е станала съпруга на чужденец, когато дошла в службата по вписванията, за да регистрира раждането на дете. В съда тя уверила, че никога не е срещала Мустафа, не е водила общо домакинство с него и не подозира, че връзката е законно регистрирана.

Установило се, че бракът е сключен с помощта на изгубения паспорт на жената. След като всичко се изяснило, тя завела дело за обявяването му за невалиден.

През февруари 2022 г. египтянинът подал молба до отдела по миграция с молба за разрешение за временно пребиваване в Русия с аргумента, че „иска да живее със съпругата си“.

Красноселският съд, след като се запозна със случая, обяви брака на рускинята и Мустафа за невалиден и анулира акта за гражданско състояние на неговата регистрация.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаааа

    6 11 Отговор
    Какво ли не се случва , само и само , да избягат от ру ...
  • 2 мдаааа

    2 4 Отговор
    Усещам , че тук ше има превъзбудени Откриватели , на Украйна ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гориил

    12 3 Отговор
    Миграционната криза в Европа стана ужасяваща и катастрофална. Веднага след като руска туристка загуби паспорта си в Египет, престъпен бос се възползва от това. В Германия този египетски измамник вече щеше да получи паспорт и банков заем за милиони евро.Руските миграционни служби бързо разкрили престъплението и защитили жената от атаките на престъпния свят.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сесесере

    8 8 Отговор
    Пиян@та шлиУха, се върнала от пирамидите и изтрезняла! И лапето е от Мехмед, отишла да го вписва, ама не помни! Смях, за русор0бите!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бря

    5 3 Отговор
    Милене, я стига)), явно не знаеш рускините)), изгубила паспорта, ама трънки, а взела доларите и недоволна)) и ни лук яла, ни мирисала, ни ничего лапала)). Вярваш на рускини?! Ми а Путин, а рускини))