Last news in Fakti

30 Юни, 2024 13:11 1 989 31

Ваня Щерева запазва мълчание по повод обвинението на Мила Роберт в поругаване на българското знаме

  • ваня щерева-
  • мила роберт

"Когато съдът се произнесе относно вината на детето ми, имам много какво да кажа по темата, но сега не е моментът.", заяви Щерева

Ваня Щерева запазва мълчание по повод обвинението на Мила Роберт в поругаване на българското знаме - 1
Снимка: Интернет

"Предпочитам да не разпалвам лаенето срещу дъщеря ми Мила Роберт. Заради повдигнатото обвинение в прокуратурата срещу нея взехме решение да мълчим. Когато съдът се произнесе относно вината на детето ми, имам много какво да кажа по темата, но сега не е моментът." Това заяви писателката и певица Ваня Щерева пред "България днес".

Ден след шествието на "София Прайд" в столицата ВМРО сезира прокуратурата заради участието на Мила Роберт на прайд концерта. Певицата се появи на сцената на площад "Батенберг", облечена в артистичен минижуп в цветовете на трибагреника, който съблече и хвърли на земята, и остана пред публиката със същия модел впита рокля, която вместо в бяло, зелено и червено бе обагрена в цветовете на ЛГБТИ флага.

Постъпката на Мила предизвика вълна от негативни коментари, заплахи и възмущение в социалните мрежи заради начина, по който певицата хвърля роклето с трибагреника на земята и поругава знамето на България.

"Не трябваше да хвърлям роклята, ако можех да върна времето назад, щях да я сгъна прилежно, искрено съжалявам", каза 27-годишната Роберт.

Междувременно представители на организацията "Куберовъ воинъ" също пуснаха клип в TikTok със заплахи, че ще подадат сигнал до прокуратурата за случилото се. Мнозина настояха дъщерята на Щерева да понесе отговорност по чл. 108, ал 2 от Наказателния кодекс Законът гласи, че за поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години ефективен затвор и 3000 лв. глоба.

Модният гуру Любомир Стоиков обаче защити певицата с думите: "Лошо е това, което се е случило, добре е, че Мила се е извинила. Наказанията спрямо артисти, които изразяват себе си, не бива да са твърде тежки. За едно обаче съм категоричен, че има символи, с които не бива да се правят шеги или провокация", заяви той.

Шеф Петров пък гневно атакува младата певица за хвърлянето на сценичната рокля в цветовете на трибагреника, като засегна и майка ѝ Ваня Щерева. Думите му обаче едва ли учудват някого, защото Щерева и Петров имат враждебна предистория от съвместното им участие във "ВИП брадър", припомня show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    64 4 Отговор
    Отвличат вниманието от главните искания на джендърите,а те на Прайда бяха две.Първо да се вкара джендъридеологията в училище и второ държавата с вашите данъци да плати смяната на пола на детето ви.И ако не искате ви вземат детето.

    Коментиран от #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 да де

    64 0 Отговор
    Тeпанeто на такива като вас ви е малко що не направи същото с американското знаме във ФАЩ няма да може да излезе от пандиза.

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Грантаджиев соросоид

    61 1 Отговор
    Обяснете какво чини детска сцена на прайда вече трета година?
    Обяснете кому е притрябвала ЛГБТ псевдонауката в училищата?
    Нека си го кажем направо - тези искат да облъчват децата от най-ранна възраст, за да си осигурят материал за педофилските и извратени желания. "Смяната" на пола в детска възраст трябва да се третира като тежка телесна повреда, защото осакатява човешкия организъм.
  • 7 Сливи за смет

    43 2 Отговор
    Какво целят с тези демонстрации, много смет се насъбпа напоследък
  • 8 Като цяло

    50 1 Отговор
    Всяква измет се навъди из Територията. Малко ни са безполезните индийци по селата, че и феминистки/джендъри ми трябват.
  • 9 Нах

    40 3 Отговор
    Затвор това заслужава да видят веднъж и за винаги,че няма как да си правят каквото искат. Не може да се постъпва така с българското Знаме и то при такава символика ,че тяхната така наречена дъга е по голяма и то в България.
  • 10 То оставаше и да каже нещо

    43 1 Отговор
    тука заради стотина индивида минали от другия бряг
    И си помислили че са много специални
    прайдове шествия концерти претенциии
    ако не ви хоресва ходете в Брюксел бе що не ходите
  • 11 Бай Лисан

    40 2 Отговор
    Крушата не пада по далеч от дървото.
  • 12 Хахо

    44 1 Отговор
    Ами то има ли какво да каже? Първо е излюпила и отгледала джендърка, без грам възпитание и морал. Да не говорим, че е бездарна, а се бута на сцената да пее. Даже и да не беше простотията, която сътвори, г-ца Робъртс е далеч от това един родител да се гордее с детето си. Да я кара както си знае, само да не ни се навира пред очите.
  • 13 Психоаналитик

    33 0 Отговор
    Робертс да си намери един хубав циганин,между 19 и 33 години, по възможност скоро излязъл от "академията ". Само за 1 седмица работа ще е излекувана. Гарантирам.
  • 14 А50

    35 1 Отговор
    А после се чудят защо е този упадък и неуважение при младежите. Пропаднали треторазрядни клоуни освен цинизъм друго няма какво да покажат. И откъде на къде трябва да им плащаме за извращенията на тия психопати
  • 15 ТаУмВзе

    31 1 Отговор
    Проблемът е КОЙ им Разрешава на тия да се веят по парадчета и сценки! Естествено е, че ще се Гаврят. Поради простата Причина, че не са у ред със главата. Половата Дисфория е третирана като Умствено Заболяване до 1956та у прехвалената америка и британия. Оставям на страна другите ментални гаргари из нета. Ако ви напиша, какво е било Лечението няма да отнеса само БАН. ХААХХАХАХ
  • 16 Порно

    17 0 Отговор
    Поздравявам ги и двете с най емблематичната песен на Руслан Мъйнов
  • 17 Мъжът на Урсулата

    21 0 Отговор
    Е, сега, що ми спъвате бизнеса с медикаменти за смяна на пола? То верно че покрай ковида осигурихме деца и внуци, ама и за правнуците да помислим.
  • 18 Ъхъ

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    Утре генАтанасов ще влезе в НС с ЛГБТ минижуп и това ли трябва да изтърпим!
  • 19 Лорд Минчу

    35 1 Отговор
    Ако баба Ваня Щъ беше намерила време да възпитава дъщеря си вместо да тича да събува гащите на млади момчета едва ли, щеше да се стигне до тук, щерка й да гаври флага по прайдове?
    Сега мълчи, кво мълчиш бабе! Срам!

    Коментиран от #22

  • 20 Ихааа

    10 1 Отговор
    Мола с немитата
  • 21 Абе

    10 3 Отговор
    Като певица я харесвам Ваня, но като майка не си е свършила добре работата !
  • 22 ПКП

    17 1 Отговор

    До коментар #19 от "Лорд Минчу":

    Как да я възпитава, като това за нея е неизвестна територия? Сега да проверят как е в БДСМ , и на следващия прайд и на двете по 101 тояги на голо, на сцената. Така де, феновете на садомазо и те искат да се гордеят. То по нашите ширини боят и секса са като сръбска музика, няма забавление без тях

    Коментиран от #31

  • 23 Галя от ПосолствоТО

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ама какво лошо има държавата да плаща за смяна на пола, нали шефа ще взема парите?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Механик

    28 0 Отговор
    Единственото, което можеш да кажеш е:
    "Скъпи сънародници! БЪЛГАРИ! Мого се срамувам!
    Аз не се справих и отгледах WHITE TRASH, който най-демонстративно поруга честта на нашето знаме, захвърляйки го демонстративно и заменяйки го с шарената дрипа на изчанченяците. НАШЕТО знаме, което е символ на нашата държава и под което са паднали много хиляди българи, за да ни осигурят национална единтичност бе подиграно от една самозабравила се МАСТопатиЯ, чиято майка съм аз за съжаление."
    След което да надъни на малката пача един як шамар и са сведе очи от срам.
  • 26 Голям смях

    4 1 Отговор
    😆😆😆😆😆
  • 27 Тшко

    19 1 Отговор
    И какво толкова много ще каже Щерева, 200 пъти бау-бау вместо лаене. Има много други далеч по интелигентни начини да подкрепиш детето си от това да използваш хамалски език. Лошо Щерева, лошо, сигурно ти си възпитала дъщеря си във този дух.
  • 28 ами.....

    11 0 Отговор
    То, глупостта е присъща на хората, но с определени усилия може да се изкорени. Въпросът е, колко дълго човек се оставя да бъде неин приемник, и дали ако се забави да я отстрани, тази простотия няма да се превърне в негова визитна картичка.
  • 29 Анонимен

    14 1 Отговор
    Поне няма спор, че двете са роднини- простиигрозни, от кратуна -кратунки.
  • 30 Читател

    10 0 Отговор
    Миндили дами и господа.Крушата пада под дървото.
  • 31 Порно

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "ПКП":

    Това за 101тояги на голо е добра идея, може и с директно излъчване в онлифанс.