Last news in Fakti

4 Юли, 2024 15:20 1 421 4

Пилотът Петър от "Фермата" е станал баща (СНИМКА)

  • петър петров-
  • пилот-
  • фермата-
  • баща-
  • бебе-
  • сватба

Той се е оженил за екзотичната си половинка Елена

Секссимволът на "Фермата" - Петър, е станал тихомълком баща. Пилотът, който бе блян за много жени преди 4 години с участието си в риалити формата, се похвали сам, че е родител. Стори го на рождения ден на половинката си, която също показва за първи път.

Оказва се, че Петър се е оженил за чаровната си половинка Елена, която има екзотични корени. Церемонията е била скромна. Двамата просто са подписали в гражданското и присъстват само най-близките им. Булката дори не е с рокля за най-важния ден в живота си.

"Честит рожден ден, щастие", пише Петър под фотосите на него и жена му Елена.

 

На друг от кадрите се вижда как половинката на Петър е до бебешка количка и леко я побутва.

"Да разбираме, че сте станали родители. Честито", пише приятел на пилота под кадъра.

Петър се залюби с Елена преди повече от две години. Пилотът на самолет криеше връзката си и не показваше любимото си момиче в социалната мрежа.

 

Преди се хване с Елена, Петър имаше бурен романс със силиконовата бомба Антония. Двамата се запознаха във "Фермата", но любовта им пламна едва след края на снимките.

Въпреки че пътува постоянно заради работата си на пилот, Петър все пак намира време и за семейството си. Той изцяло е променил начина си на живот и вече е сложил край на безкрайните купони. Разбира се, за това вина има новата му жена, пише "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    6 2 Отговор
    ТАКА Е,КАТО ХОДИ НА НЯКЪДЕ, ЯВНО ДРУГ Е ВДИГНАЛ.....САМОЛЕТА! ЧЕСТИТО ДА Е!
  • 2 Като я заамаам

    2 1 Отговор
    С едни хуища на парламентарната жена по стълбището звезди ще виде
  • 3 скиф

    9 1 Отговор
    а като е тихомълком той знаел ли е ?
  • 4 Коментар

    7 0 Отговор
    Къде е пилот този човек, за да не летя с тези авиолинии?