Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 18:23 5 523 1

Планета раздаде годишните си награди елегантно и със стил

  • планета-
  • планета пайнер-
  • годишни награди-
  • концерт-
  • ндк

Събитието протече много бляскаво и без голотата, на която до сега залагаха изпълнителите

На бляскава церемония в Зала 1 на НДК-София вчера бяха връчени Годишните музикални награди на телевизия “Планета”. За 12-ти път музикалната медия зарадва своите фенове със стил, оригинални светлинни ефекти, блясък и много хитове. Всички изпълнители бяха изключително стилни и елегантни и тази година липсваха провокативни и стряскащи тоалети, каквито сме виждали предходни години.

Тази година бяха раздадени 15 престижни статуетки, които отидоха в ръцете на най-успешните изпълнители за 2013 година. Освен големите награди, телевизия “Планета” присъди и 6 специални отличия на любимите звезди на България.

Началото на официалната церемония по връчване на Годишните музикални награди сложи Eмилия. В стилна бяла рокля с изненадващо скромно деколте тя изпя микс от най-популярните си песни в съпровод на пиано и китара.

С появата си в залата водещите – Магда, Кали и Борис Дали допълнително нажежиха страстите сред публиката в НДК.

Първата награда бе връчена за “Посланик на българската музика зад граница”, а призът отнесе Андреа за многобройните си успехи по света. Тя трябваше да си получи статуетката от Илиана Раева, но се оказа, че бившата гимнастичка дори не е в залата.

Следващото отличие бе за “Най-прогресиращ изпълнител на 2013”, а негов носител стана Соня Немска, изпяла хита “Правена съм за ръцете ти”.

За “Певец на годината”, зрителите на трите канала с марката “Планета”, единодушно определиха своя любимец Константин. Галена, с безспорните си хитове през 2013-та, за втори път в своята музикална кариера стана носител на титлата “Певица на годината”.

При силна конкуренция зрителите на “Планета” ТВ определиха и приза за “Видеоклип на 2013” – музикалната лента “Дай ми” на Галена. Много оспорвана бе и надпреварата и в категорията “Песен на 2013”, където Преслава с нейния тотален хит “Режим “Неприлична” отнесе приза.

По традиция отличия връчи и телевизия “Планета Фолк”, а първата статуетка бе за “Фолклорен изпълнител/формация на годината”, чийто носител стана Нелина. Доста оспорвана бе надпреварата и за “Фолклорен албум”, а статуетката отиде при Глория за първия й подобен диск - “Пътеки”.

Запомнящата се със сценичните си изяви Малина, стана носител на наградата за “Оригинално присъствие на концертната сцена през 2013”.

За първи път “Планета” ТВ присъди награда за “Най-гледан видеоклип в Youtube през 2013” и тя отиде при Теди Александрова и Джамайката за дуета им “Kiss Me Baby”.

Съвсем заслужено Емилия взе наградата за “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”, за своето превъплъщение във видеоклипа “Ти си ми”.

Любимците на публиката - Галена и Фики станаха носители на статуетката в категорията “Дуетна песен на годината” за безспорния хит на 2013-та - “Кой”.

Следващата категория бе за “Баладичен хит на 2013”, където по волята на зрителите победител стана Цветелина Янева с чувствената балада “Без думи”.

Гласуването в интернет определи за “Дискотечен хит” една от най-горещите мелодии на миналата година – “Няма да съм аз” на Андреа.

Една от най-обичаните певици на “Пайнер”, която е желан гост на много музикални събития, Джена, спечели статуетката за “Оригинално присъствие на клубната сцена през 2013”.

Последната статуетка бе за “Музикален идол на 2013”, а там гласуването на зрителите определи за победител Анелия.

Още в първите минути на церемонията бяха връчени и две Специални награди. Първата бе за “Най-желан изпълнител в “Планета Пайнер клуб”, а наградата отиде в ръцете на Даяна. Втората Специална награда бе за “Стил и оригиналност през 2013” и бе връчена на Цветелина Янева от един от спонсорите на спектакъла. Винаги елегантната и стилна, Мария получи третото специално отличие за “Модна икона на 2013”. Радио “Веселина” също връчи своята специална награда, която бе за Анелия и нейния хит от Лято 2013 - “Искам те, полудявам”. Статуетката взе дъщеря й Ивон, тъй като изпълнителката не бе готова да излезе на сцената.  Примата на модерния фолк, Глория, също получи своето специално отличие.

Събитието бе изпълнено с много музика, песни и настроение, които разтърсиха двореца на културата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Martin Dinkov

    0 0 Отговор
    ...божеее, как съм могъл да пропусна такова събитие тцтцтцтц