11 Юли, 2024 16:45 3 503 6

Известен певец е сред участниците в "Игри на волята" (СНИМКА)

  • игри на волята-
  • павел николов-
  • певец

Снимките на новия сезон на риалитито вече са в разгара си

Известен певец е сред участниците в "Игри на волята" (СНИМКА) - 1
Снимка: Facebook

Снимките към новия сезон на „Игри на волята“ вече са в разгара си, а върлите фенове на риалитито дори успяха да разгадаят имената на някои от участниците. Един от тях се оказа поп певецът Pavell от разпадналото се дуо Pavell & Venci Venc, пише Intrigi.bg.

Павел Николов влиза в екстремното шоу с голяма заявка, но уви, не успява да стигне много далеч. Изпълнителят попада в синьото племе „Дръзки“, където въпреки добрите си физически данни не остава за дълго и отпада.

Известен певец е сред участниците в "Игри на волята" (СНИМКА)

Според информация от кухнята на „Игри на волята“ Pavell е отпаднал преди няколко дни в двубой срещу по-силен и ловък играч. Изпълнителят тежко приема загубата, тъй като силно е вярвал не само че ще стигне до финалите, но и че ще грабне голямата награда.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    8 1 Отговор
    Тоя е за играта Острова на стоте халки
  • 2 Полковник измамник от ПП ДБ

    5 4 Отговор
    Не стана измамата да сме живи и здрави 🤭💨
  • 3 Фифи гугутката

    3 0 Отговор
    Чикиджия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фен на формата

    3 5 Отговор
    Нямам търпение за новия сезон, и съответно да видя новите участници, локации и компоненти в битките. Между другото все още малко ме е яд, че миналата година не можах да видя зверска битка срещу Милен и Филип, тази на която Алекса от сезон 4 игра срещу Зори, но такава беше концепцията. Според мен и тази година в съботните епизоди ще имаме кастинг битки, надявам се, Добрин и Милен да бъдат сред поканените.
  • 6 ......па

    1 0 Отговор
    То на жълтите сайтчета /кухнята/на риалити шоута е БГ.МАМА.Там са най-големите разузнавачи и разобличители на номерцата на продукциите.Нищо скрито покрито няма за участниците в този форум,научават даже победителите преди дадено шоу да е започнало да се излъчва.