12 Юли, 2024 12:58 2 657 2

Диана Димитрова: Юлиан Вергов тормози психически дъщеря си

  • диана димитрова-
  • актриса-
  • тормоз-
  • юлиан вергов-
  • дъщеря-
  • психически тормоз-
  • съд

Според актрисата Юлиан Вергов и баща му наричали Алена "дебела" и я тормозили психически

Актрисата Диана Димитрова се яви в Софийски районен съд на поредното заседание по делото, заведено от Юлиан Вергов за обида, пише "Труд".

Актьорът и този път не присъства в съдебна зала, но бе представляван от своя адвокат Ина Лулчева. Юлиан Вергов съди актрисата за обида заради неин статус в социалната мрежа Фейсбук.

Освен професионални и приятелски отношения с Вергов имах и интимни отношения. В този период той беше разделен с майката на дъщеря си, както я наричаше. Не познавам госпожата и никога не съм контактувала с нея. С дъщеря си ме запозна лично, когато я водеше на терен – на снимки.", разказа актрисата в съда, цитирана от изданието.

"Нашите отношения не бяха тайна за никого. Ние имаме и снимки от публични събития. Дъщеря му ми е споделяла почти всичко, което ѝ се случва в училище и междучасията, както и неща, които мен лично ме обезпокоиха“, допълва тя. „Искам да кажа нещо, което никога не съм казвала до този момент. Алена (бел. ред. дъщерята на Юлиан Вергов) беше тормозена психически, вкъщи я наричаха „дебела“ баща ѝ и дядо ѝ по бащина линия. Тя се затваряше в стаята си, плачеше и звънеше по телефона на мен. Вечерта преди побоя, който Вергов ми причини, той ми се обади и ме заплаши, че ще ме пребие на следващия ден.

Не разбрах причината за това и до ден днешен не я зная. На следващия ден заснехме предвидената сцена, поисках да поговорим, а той продължи да ме псува пред колегите. Последвах го в гардеробната на снимачната площадка и на излизане от там, той ме вдигна, удари ме в стената и се свлякох на пода. Изрита ме в лявата част на тялото“, разказа Диана Димитрова за въпросния ден, като по време на разказа актрисата се разстрои и се наложи да отпие няколко глътки вода преди да продължи.

„Продуцентът ме разубеди да си вадя медицинско свидетелство тогава. През 2017-а нямаше много успешни сериали и осъзнах, че колегите ми щяха да загубят работата си. Това е предисторията на всичко“, допълни тя. „Побоят не се е случвал само над мен, а е бил рецидив и преди мен. Той пропагандира насилие в много от публичните си изяви, включително и в интервюта, където казва, че „избухва много лесно“ и че „първата среща с майката на дъщеря му била в масов бой“, както и че е „изключван от училище няколко пъти и е бил хулиган“, каза още Диана.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 2 Отговор
    Сигурно, сигурно...
  • 2 Мъже

    17 3 Отговор
    Внимавайте с какви жени се събирате и какво причинявате на близките си (да не се окажат землячки на госпоДжата).