13 Юли, 2024 05:53 3 820 2

Ким Кардашиян се разкрасява със сперма, Дженифър Анистън не вижда ефект ВИДЕО

  • дженифър анистън-
  • ким кардашиян-
  • сперма-
  • сьомга-
  • красота

Звездите използвали генетичен материал от сьомга

Необичайна процедура за разкрасяване използва американската риалити звезда Ким Кардашян, съобщава NOVA. В един от последните епизоди на семейното си шоу тя разкри, че в лицето ѝ била инжектирана сперма от сьомга.

Тази процедура е предназначена да придаде блясък на кожата и също така има овлажняващ и подмладяващ ефект. Процедурата, разбира се, не използва самият генетичен материал на сьомгата, а получената от нея ДНК. „Имах процедура за лице с инжектиране на сперма от сьомга", каза Ким, отбелязвайки, че все още не е видяла резултати. Нейните близките, особено майка ѝ Крис Дженър, бяха много изненадани от това разкритие.

43-годишната Ким не е първата звезда, която си прави тази процедура. Дженифър Анистън говори за това миналата година. Според 55-годишната звезда от "Приятели" най-много я е интересувало как точно производителите се снабдяват с генетичния материал от сьомга. Анистън също не забеляза особен ефект от тази процедура.

Ким Кардашян е използвала противоречиви начини да стане по-красива и преди. Например през 2013 г. тя направи „вампирска маска": за това от нея беше взета плазма, обогатена с тромбоцити, извършено беше микродермабразио и върху лицето ѝ беше нанесена „кървава" маска. Тази процедура се превърна в заместител на плазмения лифтинг, който Ким не можеше да направи по това време, защото беше бременна.

Преди две години Ким свали седем килограма за три седмици с помощта на изтощителни тренировки и лекарство, използвано от диабетици, за да носи рокля на Мерилин Монро на Met Gala.

Преди това риалити звездата призна, че за да изглежда по-добре е готова на всичко. „Ако ми кажете, че трябва да ям глупости всеки ден, за да изглеждам по-млада, щях да го направя", каза Ким.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    12 2 Отговор
    Готов съм да я импрегнирам по всичките отвори!
  • 2 Ко речи?

    7 0 Отговор
    И си оправете смотания сайт, че под някои публикации не може да се пишат коментари (като тази например) Трябват специални хакерски умения за да се провре някоя буква:)