17 Юли, 2024 13:32 2 698 11

Измамник ли е момчето, водено на каишка от Емили Тротинетката и Чеченеца?

  • измамник-
  • момче-
  • специални нужди-
  • емили тротинетката-
  • чеченеца-
  • тошо куката-
  • съд-
  • дело

Продължава делото срещу Чеченеца, Емили Йорданова и Тошо Куката за непристойно поведение и

Петко Караилиев - Чеченеца изненада съдията по делото за гавра с момче със специални нужди в пловдивски мол от миналата година. Той извади флашка, като поиска да бъде включена като доказателство по делото. Стана ясно, че в нея има 22 снимки и 25 видеоклипа, събрани в папка с име "Доказателства, че Денислав е измам..." (не са достигнали символите, за да изпише измамник).

Снимките и клиповете бяха прегледани в съда. Сред тях имаше откъси от емисии новини и репортажи за случката в търговския център, кадри от репетициите за снимането на видеото, на което се вижда как Денислав се забавлява от дадената му роля, клипове на водене на каишка на хора в различни страни, както и скеч от "Шоуто на Слави" и откъси от предавания на журналиста Станислав Цанов по темата със случая от мола в началото на април миналата година, писа marica.bg.

Прегледът на файловете от флашката приключил за около 15-20 минути. Според Чеченеца, съдържанието показва, че момчето, което бе водено на каишка, е измамник.

Още свидетели

За 30 септември бе отложено делото срещу Тошо Куката, Емили Тротинетката и Чеченеца. Причината бе, че защитниците им отправиха искане за допускане до разпит на още двама свидетели - охранителите, които са били на смята във вечерта, в която е заснето видеото с Денислав, вързан на каишка.

Във вторник в съдебната зала бяха разпитани двама свидетели - момиче, което през април миналата година е работило на щанда за сладолед на третия етаж в мола, както и оперативния мениджър на търговския център.

"Бях на работа в мола, вече не работя там. Когато свърших смяната и си тръгвах, Куката, Чеченеца и Емили стояха на масите на киното. Не съм видяла как снимат клипа. После го гледах. Стори ми се неуместен", каза свидетелката.

Оперативния мениджър посочи, че след 20 часа застъпва нощната смяна. "Те са трима души. Има човек, който непрекъснато наблюдава камерите, но все пак са 100 камери. Няма как да гледа всяка една от тях постоянно", каза той. И посочи, че както охранителите, така и ръководството на мола не са получили сигнал от граждани за заснемането на клипа на третия етаж.

Охранителите, които са били на смяна, ще бъдат призовани да се явят на следващото заседание, насрочено на 30 септември. След разпита им се очаква да дадат обяснения Тошо Куката, Емили, Чеченеца и Стоян Капранов, които са подсъдими по делото. Те застават пред съда по обвинение, че са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Утайки

    40 2 Отговор
    Що ни занимавате с тези "европейци"
  • 2 ТаУмВзе

    17 1 Отговор
    Деградацията си е Пистова, както и Разпада като следствия де.
  • 3 честен ционист

    21 1 Отговор
    Всички са измамници на късата каишка на НПО-то
  • 4 Град Козлодуй

    20 2 Отговор
    Как Не Ви е Срам Да Се Гаврите с Човек
    със СОП Вие Сте Безбожници
  • 5 До Факти

    20 1 Отговор
    Не искаме да четем подобни просто..тии.
  • 6 Расист

    21 1 Отговор
    Ясно е на всички, че тези са под протекциите на куп НПО-та и БХК, защитават ги най-добрите адвокати, които лъжат, мажат и ще направят всичко да ги изперат. Скоро ще започнат да преследват всеки, който е нормален хетеро българин, всеки от нас ще си има досие в МВР и ще го водят на отчет, заради това, което е.
  • 7 Тома

    4 2 Отговор
    Аз знам че тези всичките се е......ат неправилно
  • 8 е вече писаха че не е

    4 1 Отговор
    а да се гаврят с болен , било подсъдно . затова е делото . Много се влачи . 3 са подсъдими , а това на каишката е болното . докато са под гаранция гледат да правят щуротии . чеченеца изглежда доста агресивен и полуиидиотец .

    Коментиран от #11

  • 9 тия тримата презервативи

    5 1 Отговор
    олицетворяват трагедията и същността на напълно безполезните млади хора в България
  • 10 Факт

    2 0 Отговор
    Само един откачен гледа неотлъчно едновременно поне 2 камери, в зависимост от движението на следенита от него! В нарушение на Закона за Охранителната дейност.
  • 11 Бай Ставри

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "е вече писаха че не е":

    Да го пратят при Кадиров да се докаже, но да си вземе и много памперси.