Last news in Fakti

2 Март, 2014 20:00 3 081 0

Уил Смит и синът му обраха наградите "Златна малинка"

  • "златна малинка"-
  • антинаграда-
  • "оскар"-
  • уил смит

Антинаградите бяха раздадени за 34-ти път в навечерието на Оскарите

Филмът After Earth ("Земята: Ново начало"), продуциран от Уил Смит, получил три антинагради „Златна малинка“, съобщи „Ройтерс“. По традиция конфузните премии за раздават в навечерието на „Оскар“-ите, които ще бъдат връчени тази нощ в Лос Анджелис.

Синът на Уил Смит – Джейдън Смит, бе удостоен с малинка за най-лош актьор, а баща му – за най-лоша поддържаща роля. Двамата заедно пък бяха обявени за най-неуспешен актьорски дует на годината. Самият филм е фантастичен екшън с бюджет от 130 млн. долара.

Смит-младши се състезаваше в категорията с прочутие Джони Деп, Аштън Къчър за ролята си на Стив Джобс, Силвестър Сталоун и вездесъщия Адам Сандлър.

Сред дамите в конкуренция бяха Холи Бери, Селена Гомес, Линдзи Лоън, Наоми Уотс и даже актьорът Тейлър Пери, който изпълнява женска роля в „Раждането на Медея“. Именно той се сдоби с приза тази година. За най-лоша поддържаща актриса бе призната Ким Кардашиян.

Още три антинагради заслужи лентата Movie 43 ("Пълен т.шак"): за най-лош филм, сценарий и режисура. Комедията, в която участват Холи Бери, Кейт Уинслет, Хю Джакман и други звезди се състои от 19 кратки новели, всяка от които е с различен режисьор

Изненадващо комикът Адам Сандлър, който е над 20-кратен носител на срамотната награда, този път не успя да се вреди, макар че филмът, в който играе - „Съученици 2“, беше с най-много номинации.

Церемонията тази година беше 34-а поред в аналите на Холивуд. По правило, звездите не оказват чест на организаторите на наградите да се явят лично да си получат позлатената пластмасова малинка, но въпреки това събитието е достатъчно забавно. Досега през годините лауреати на „Златна малинка“ са били и величия от ранга на Лайза Минели, Лорънс Оливие, Марлон Брандо, Фей Дънауей, Арнолд Шварценегер, Кевин Костънр, Роберто Бенини, Бен Афлек, Брад Пит, Том Круз, Леонрда ди Каприо, Брус Уилис и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА