Last news in Fakti

7 Март, 2014 08:53 11 939 9

Без повече болка в ставите! Научи как тук!

  • стави-
  • болка-
  • колаген-
  • biocell

Бръчки, увиснала кожа, скованост и болка в ставите... всичко това е продиктувано от понижения с възрастта синтез на колаген и хиалуронова киселина. Като най-разпространеният белтък в човешкото тяло, колагенът изгражда съединителната тъкан и отговаря за нормалното състояние на кожната структура, сухожилията, ставния хрущял, органите, костите и др. Колагенът е „слепващият” клетъчните елементи компонент и колкото по-голям е недостигът му в тялото, толкова по-„увиснали” и „изкривени” ставаме. Нашите тела произвеждат колаген в основния слой на дермата.

Нека си представим, че колагенът е матрак, а нашата външна обвивка – епидермисът – чаршаф. Когато колагенът („матракът”), започне да се разрушава, се нарушава целостта и на нашата обвивка – кожата ни („чаршафа”). Тези негативни процеси могат да бъдат забавени само и еднствено с допълнителен прием на колаген и хиалуронова киселина.

Но не какъв да е колаген, а истински, качествен, натурален, напълно усвояващ се колаген, чието действие е доказано през годините.

Единствено Хидраплениш покрива тези високи изисквания – продуктът с единствената по рода си с научно-патентована формула, наречена BioCell колаген®

Ефикасността и безопасността на Хидраплениш (BioCell колаген®) в поддържането на здрави стави и красива кожа, са доказани при повече от 20 независими клинични проучвания!

Съставът на Хидраплениш (BioCell колаген®) представлява биологично-активна матрица, предоставяща няколкостепенна защита за ставите и кожата. Продуктът съчетава хидролизиран колаген с ниско молекулно тегло, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат.

Патентованата BioCell Collagentm технология отличава Хидраплениш от всички останали продукти със съдържание на колаген и хиалуронова киселина. Действието на продукта е оценено в множество рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора. Всички те са проведени в съответствие с добрата клинична практика и доказват, че приемът на Хидраплениш води до значително подобрение в състоянието на ставите, кожата, косата и ноктите.

Едно от изследванията, проведени върху действието на Хидраплениш (BioCell колаген®), показва удивителни резултати!

В него участват 16 пациенти с болки и дискомфорт в ставите, които в продължение на 8 седмици трябвало да приемат по 2 g Хидраплениш (BioCell колаген®) дневно. В края на терапията се оказва, че състоянието на участниците се подобрило с цели 40%!

Клинично доказано е още, че Хидраплениш (BioCell колаген®) дава удивителни резултати и върху кожата само след 12-седмичен прием. Установено е, че приемът от 1000 mg Хидраплениш (BioCell колаген®) дневно, води до значително редуциране на бръчките и фините линии, като заедно с това кожата бива хидратирана в дълбочина.

 Съставът на Хидраплениш (BioCell колаген®) е изцяло натурален и не носи риск от странични ефекти. Клиничните данни за безопасността и ефективността на Хидраплениш са изнесени в различни медицински издания, едно от които е и Journal Of Food And Chemical Toxicology.

Формулата на Хидраплениш (BioCell колаген®) използва колаген тип II, извлечен от хрущял от гръдна кост на пиле. Хрущялът е много чист източник, освободен от кръв, за разлика от други животински части, от които се извличат колаген тип I и III. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, приемани стероиди или антибиотици минават именно през кръвта. Колаген тип II се намира предимно в хрущяла, където естествено съжителства с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, в чиста среда без кръв. BioCell Колаген® е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация. Всичко това - с цел осигуряване на 100% качество и безопасност.

Хидраплениш (BioCell колаген®):

* Укрепва хрущяла и ставните структури

* Подпомага смазването на ставите

* Връща комфорта при движение

* Осигурява всички абсолютно необходими вещества, които подобряват състоянието при различни увреждания на хрущяла.

* Увеличава нивата на хиалуронова киселина около 60 пъти.

* Намалява сухотата и лющенето на кожата.

* Хидратира кожата в дълбочина.

* Редуцира бръчките и фините линии.

* Подпомага производството на кератин, следствие на което се подобрява състоянието на косата.

Хидраплениш (BioCell колаген®) притежава статут  GRAS, според който производствените процеси са в съответствие с добрата производствена практика (GMP – Good Manifacturing Practices). Хидраплениш (BioCell колаген®) се използва от милиони хора по свет още от 1997 г.

Хидраплениш (BioCell колаген®) е продукт на Nature’s Way, USA – лидерът в производството на здравословни продукти. Хидраплениш (BioCell колаген®) се предлага в аптеките!

Научи повече за Хидраплениш (BioCell колаген®) тук

Виж клиничните проучвания тук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 3 Отговор
  • 2 Maya Laleva

    1 1 Отговор
    а аз си мислех, че колагена и хиалуроновата киселина се вкарват само по естетитичните процедури. мисля да пробвам този продукт,вдъхва ми доверие с тези клинични проучвания.
  • 3 Мария Христова

    3 1 Отговор
    И аз точно същото си мислех и дори леко се изненадах. Ще пробвам със сигурност и ще кажа на моите приятелки за Хидраплениш - човек трябва да полага грижи за хубава кожа, то иначе няма как.
  • 4 Petar Petrov

    3 1 Отговор
    ползвам го при фитнес тренировките си. добър е продукта, усещам го по тялото си, с мъжката компания във фитнеса го ползваме от близо година.
  • 5 Lilia Vasileva

    0 2 Отговор
    това дали може да помогне при акнеична проблемна кожа?
  • 6 Irena Koleva

    0 2 Отговор
    да
  • 7 Irena Koleva

    0 3 Отговор
    слава богу аз нямам проблемна кожа, но пък чувамm че моята козметичка го препроъчва на млади момичета склонни към такива проблеми. онзи ден при нея дойдоха две момичета, които сега ще са абитуриентки и им прави терапии за лицеm но и ги попита дали са си взели Хидраплениш. явно върши работа.
  • 8 Лудака

    1 1 Отговор
    ne
  • 9 S Bogomilov

    2 1 Отговор
    На ето това му казват поръчкова статия. Хайде сега бягайте да си купувате продукта и да е честито на бълъците....